Back to Question Center
0

Желите постати СЕО стручњак? Семалт пружа одговор

1 answers:

Да ли сте заинтересовани за добијање ваше странице у ранг листи претраживача ? Ако је тако, онда бисте требали научити инс и оутс оптимизацију претраживача и покушати постати стручњак за СЕО. Због тога ћете морати научити различите технике и стратегије које могу побољшати ранг ваше странице у великој мјери. Улагање у ваше СЕО вештине добиће вам жељене резултате у року од неколико дана. Све што треба да урадите је да научите различите тактике и начине.

Росс Барбер, Менаџер Суццесс Манагер Семалт , овдје објашњава како постати стручњак за СЕО у потрази за захтевом.

Риве у СЕО

Пре свега, требало би да научите основе СЕО-а, а то је могуће само када прочитате о томе на различитим веб сајтовима и књигама. На пример, посјетите Иоастов службени блог да бисте имали идеју о томе шта је СЕО и како рангирати вашу страницу у резултатима претраживача. Такође можете пробати Моз и претраживачко земљиште да бисте се боље потопили у СЕО. Ово су сајтови који морају да започну и постану СЕО експерт јер нам пружају доста чланака и информација о оптимизацији претраживача..Пратите неке СЕО-ове на Твиттер-у и Инстаграм-у и пажљиво пратите оно што деле на својим платформама. Требали бисте такође да се придружите Фацебоок групама о оптимизацији претраживача и провјерите ажурирања других стручњака који деле у заједницама.

Погледајте програме обуке

Различити програми обуке су такође доступни на мрежи о оптимизацији претраживача. Можете научити СЕО кроз оне плаћене или неплаћене програме. Такође можете да проверите СЕО блогове и веб локације на којима стручњаци деле различите савете и трикове да знају много о основном и напредном СЕО-у. Иоаст такође нуди неке основе СЕО и редовно пише чланке за различите посетиоце. За оне који су заинтересовани за учење СЕО-а, различите туториале су доступне на интернету. На пример, Моз и Сеарцх Енгине Ланд пружају својим корисницима много ствари везаних за СЕО. Можете научити основе СЕО-а, како написати одличне веб садржаје и побољшати изглед вашег веб сајта, како се оптеретити техничким аспектима оптимизације претраживача и како примијенити структуриране податке на своје веб странице.

Две врсте СЕО стручњака

Постоје две врсте стручњака за оптимизацију претраживача, а требало би да имате идеју о њима: програмерима који знају све маркетиншке стратегије и продавце који користе кодове за имплементацију веб страница. СЕО учење је олакшано када знате разлику између ове две врсте стручњака. Неки су одговорни за објављивање гостију и писање чланака о квалитету, неки се фокусирају на маркетинг друштвених медија, док други посвећују велику пажњу стварању повратних линкова и пузању ваше странице.

(30)

Да бисте постали свеобухватни стручњак за СЕО, мораћете научити све о овим два стручњака за СЕО и како на бољи начин извршавају своје дужности. Плус, требало би да сте упознати са техничким и нетехничким аспектима посла. Сигурно је рећи да постајање СЕО-а траје неко време, тако да не морате да бринете о било чему. Само наставите учити и проширити своје знање како бисте постигли успех у свету интернета Source .

November 29, 2017