Back to Question Center
0

Желите да избришете нежељену пошту из Гоогле аналитике? & ндасх; Семалт Екперт Адвице

1 answers:

Спам спам постао је велики проблем ових дана. На неколико месеци, нападао је велики број веб страница и изазвао проблеме за различите вебмастере. Стога је важно да сви ми избегнемо и спроведемо начине руковања и идентификовања непожељних спама, тако да Гоогле и остали претраживачи помажу нам да побољшамо ранг наших веб страница - appraiser arizona license.

Можда неће бити лако решити спам спамера јер многи људи траже магична решења. Артем Абгариан, виши менаџер успеха за купце Семалт , уверава се овде да нема магије и требало би ручно и полако да уклоните нежељену пошту из Гоогле аналитике.

Гоогле је признао нежељену пошту као један од главних проблема. Нажалост, до сада није пружено рјешење, остављајући власнике веб странице да иду сами с њим.

Оно што је најфрустрирајуће је то што готово сви сајтови пате од упућивања спама на један или други начин. Гоогле аналитика нам нуди форум за помоћ гдје можемо да објављујемо жалбе у вези са овим питањем, али постоје ретке шансе да ћемо бити на неким рјешењима на лицу места. Маркетери и вебмастери су забринути зато што не постоје начини за уклањање непожељне спам. Срећом, постоје неке превентивне мере за које се можете одлучити да уклоните, зауставите и минимизирате референтну нежељену пошту у својим извештајима Гоогле аналитике.

<имг срц = "хттп://ранкекпериенце.цом/артицлес/имг/1637-2..пнг "бордер =" 0 "видтх =" 250пк "стиле =" маргин-топ: 0пк; маргин-боттом: 0пк; флоат: ригхт; маргин-лефт: 40пк; "алигн =" абсмиддле ">

Блок познатих боксова и паука

Пре неколико година, Гоогле је најавио нову функцију која блокира све познате пауке и ботове. Искључујући их из извештаја Гоогле аналитике може побољшати квалитет саобраћаја. Са овом опцијом, вебмастери могу добити потпуно или делимично уклонити неорганске изворе промета. Да бисте активирали ову опцију, требало би да искључите и блокирате ИП адресе које можете сматрати лажним. Једна од главних недостатака ове технике је да никада не можете да сазнате колико је ботова и паука дошло до вашег веб сајта до сада.

Спам Блоцк Спам преко .хтаццесс

Могућ је блокирање рефералне спам преко .хтаццесс датотека. Ако покрећете своју веб локацију у Апацхе-у, неће вам бити потребно пуно времена да бисте спријечили непожељно спам пре него што зависи од вас и вашег Гоогле аналитичког рачуна. Требали бисте блокирати референтну нежељену пошту из ове одређене датотеке и обрадити га као обичну датотеку како бисте побољшали квалитет вашег сајта.

Ограничити препоруке Гхост

Морате ограничити реферале гхоста ако пате од великог броја лажних хитова. Референци Гхост-а могу оштетити рангирање вашег сајта у резултатима претраживача. Они узрокују проблеме праћењем својих специфичних кодова на Гоогле Аналитицс налогу без ваше дозволе.

Блоцк Лажне препоруке и Додги Гајдери

Можете лако блокирати лажне реферале и лудачке гуске на вашем Гоогле Аналитицс налогу. Да бисте то урадили, морате креирати филтере за домене или поддомене на које је спам препоручено. Нажалост, у Гоогле аналитици постоји ограничење о томе колико филтера можете да креирате по домену. Велики број филтера никада не може бити креиран, тако да ћете морати да их креирате на више налога. За успостављену веб локацију то може бити текући процес, али то није трајни процес ако је ваш сајт релативно нов.

November 29, 2017