Back to Question Center
0

Заштита за мобилне апликације. Зашто је то важно за ваш посао? & ндасх; Семалт познаје одговор

1 answers:

Алекандер Пересунко Семалт Манагер Суццесс Манагер, ће вам показати на једноставном реалном примеру зашто је важно заштитити своје мобилне апликације од напада на боте и скреперере.

Различите компаније дајеју предност Мобиле Бусинесс стратегији за персонализацију искустава својих глобалних и локалних купаца. Минтра је најбоља Индија и једна од највећих онлине модних продавница. То је први који је прешао на апликацију Апп Онли мобиле, која тврди да је најбоља у погледу продаје и услуга. Наравно, такође можете усвојити ову пословну стратегију, али неки ризици сигурности су увек укључени.

Постоји неколико неспоразума да су мобилне апликације безбедније од веб локација у смислу спречавања од бота, веб скрапинга и заштите садржаја. Али, када проверавамо детаље, добили би нам идеју да велики број проблема прати и ваше веб локације и апликације за мобилне уређаје. Стога, све је потребно заштитити од стругача и бота. Свакодневно се појављује велики број проблема на веб локацијама и мобилним апликацијама којима је потребна пажња и напоран рад. Ако желите да пружите предност свом послу, онда је најбоља опција да себи дозволите неко вријеме и да се што прије уклоните од бота и скрупа.

Мобилне апликације дозвољавају корисницима да користе информације и податке којима се приступа преко различитих веб услуга..Ове веб услуге и њихови подаци су осетљиви на стругање. Ваш веб садржај може бити украден у различите сврхе аутоматским програмима под називом ботс. Ако желите да их се решите, морали бисте да блокирате своје ИП адресе јер је то најлакши и најбољи начин да спречите долазак бота.

Не би било погрешно рећи да је проблем бота један од највећих проблема за мобилне уређаје и веб странице. Компаније губе доста података и осјетљивих информација на интернету због ових бота. Они пузају кроз више апликација да украду или дуплирају ваше податке, што доводи до спамирања апликација које служе различитим правим корисницима и корисницима.

Како ботс утичу на ваше пословање

Познати програми као што су Тиндер и Снапцхат су се борили за лоше ботове неколико месеци. Они наводно отежавају видљивост и кредибилитет свог пословања, што узрокује неугодност за купце и кориснике у великој мјери. Недавно је пријављен спор између Минтра и друге неименованог предузећа. Овај други је могао да пренесе Минтраове апликације и садржај на различите веб локације и домене. То је довело до тога да је компанија затворила многе своје услуге јер су купци престали да верују Минтра и својим производима. Сматрају да је то не-легитимна десктоп верзија и почела да је уклања са својих система. Ризици су били најважнији у овом погледу, а многа питања су нам дошла на уму. Једно од тих питања је заштита сваког предузећа или апликације од бота или не?

Обезбеђивање АПИ за мобилне апликације

За компаније засноване на апликацијама веома је важно да обезбеде своје мобилне апликације и њихове функције од бота. Морали би да користе одлична безбедносна решења која могу да заштите своје податке и веб услуге од малваре-а и бота. То није лак задатак и може вам захтевати пуно времена и напора. Чак и антивирусни софтвер и алати против малвера су добри за ништа јер не гарантују жељене резултате Source .

November 29, 2017