Back to Question Center
0

Упит за уклањање нежељене поште објашњава Семалт Екперт

1 answers:

Без сумње, спам спам постао је велики проблем. Ако нисте упознати са овим изразом, дозволите ми да вам кажем да је то врста промета од бота која може да оштети рангирање вашег сајта у резултатима претраживача . Овај лажни саобраћај је дизајниран да побољша рангирање веб сајтова хакера, док они остају заузети када вас стављају на интернет. Стопа одбитка је увек висока са спамом упућивања, а статистика вашег сајта у Гоогле аналитици никада није приказана правилно јер ниједан човјек не посећује вашу локацију, већ боте.

Јулиа Васхнева, виши менаџер успеха за купце Семалт , разрађује неколико практичних решења у том погледу.

Зашто је референтна спам главни проблем?

Не би било погрешно рећи да је спам спам велики проблем, и анализира вашу веб страницу аналитику са бесмисленим подацима. То је стварно губљење времена, и сигурно сте чули за сајтове који постају слаби рангови на интернету. Прилично је фрустрирајуће градити веб локацију, извршити оптимизацију претраживача и још увијек постићи лоше положаје у резултатима претраживача.

Увек је проблематично да се решите спам спам, али једино што можете учинити на лицу места је стварање филтера у Гоогле аналитици..Креирањем филтера тамо можете додати нежељене ИП адресе и ослободити се рефералних спамера као што су гумби за веб локацију. Све ово ће на крају побољшати рангирање ваше странице. Створите што је могуће више филтера како бисте сачували вашу локацију од пропасти на интернету. Уз помоћ филтера можете спречити спам спам од оштећивања ваше веб локације на интернету и блокирати ИП адресе које су вам проблематичне.

Заустављање упућивања спам

Ако тражите да зауставите нежељену пошту, прва ствар коју треба да урадите је да направите филтере. Ако ово не функционише за вас, онда можете унети одређене кодове у .хтаццесс датотеке. Ови кодови су наведени у вашим Гоогле Аналитицс налозима, а ви бисте морали да региструјете своју веб локацију како бисте приступили овим типовима кодова.

Одбројавање

Трећа техника је деформација. Дефлектор усмерава саобраћај до својих извора и можете спречити долазак нискоквалитетних хитова. Стручњаци су тврдили да је овај метод поуздан јер може спречити појаву ботова и вируса на вашој веб локацији. Морате направити неке мапе пре него што активирате ову опцију на свом рачуну.

ВордПресс Плугинс

Вордпресс својим корисницима пружа пуно плугина које могу спречити долазак нежељене поште и лажни саобраћај на вашу веб локацију. За различите вебмастере дугмад за веб локацију је једна од најгорих веб страница. То је начин за уништавање рангирања њиховог сајта на интернету. Али блокирни прикључци су тренутно у великој потражњи у целом свету. Оне су доступне у ВордПрессу и могу се инсталирати и активирати у року од неколико секунди. Морате изабрати поуздан блокер додатак и инсталирати га како бисте побољшали видљивост и веродостојност вашег веб сајта на интернету Source .

November 29, 2017