Back to Question Center
0

Тражите алтернативу блокирању референтне спамове? Доле до савјета од Семалт Екперт

1 answers:

Можда сте видели нежељену пошту у Гоогле аналитици. Оштећује видљивост сајта на интернету и може се брзо одвојити у вашем извештају за кратко време. Штавише, спам реферрала ствара много проблема за кориснике и троши ваше време на интернету. Има могућност да у великој мери искривљује своје маркетиншке стратегије - solgar lipotropic. Спам упућивања није нови израз. Већ годинама је било и Гоогле и продавци су давали различите савете како би се решили.

Увод у референтну нежељену пошту

Ник Цхаиковскии, врхунски стручњак из Семалт , припремио је овај занимљив чланак о спаму упућивања, пружајући нам корисне информације и савјете о томе како то спречити. Подијељен је у две врсте: спам реферрал спам и спам референт спам.

Спам референтног спама потиче од када спамери шаљу бескорисне податке директно на свој налог Гоогле аналитике преко Меасуремент Протоцол-а без посете вашег сајта. Спам препоруке никада не посећује вашу локацију, али се хит увек приказује у извештају Гоогле аналитике. Спам реферрал спам се јавља када неко спам посети вашу локацију, а стопа одбитка је приказана као проценат цента.

Да ли имате спам у подацима?

Спам за упућивање креира шиљке у вашем веб промету и тешко га је ријешити. Међутим, можете наћи спамере и хакере који можда приказују те приказе у извештају Гоогле аналитике. За то, требало би да одете до одељка за аквизицију у Гоогле аналитици и поштујете све ваше препоруке. Ако видите било који од ових веб локација, одмах га блокирајте..4вебмастерс.орг, буттон-фор-вебсите.цом, траффицмонетизе.орг, вебмоннетизер.нет, евент-трацкинг.цом, дародар.цом, и гет-фрее-траффиц-нов.цом су уобичајени примери упућивања спам ресурса. 8)

Престаните игнорисати ову претњу

Стручњаци су покренули различита питања о томе како се у великој мери отклонити спам упућивања. Већина вебмастера претпоставља да су подаци који се генеришу спам реферралом поуздани јер се хитови увек приказују у Гоогле аналитици. Али истина је да подаци нису безбедни и не би требало узимати здраво за готово.

Блокирање непожељних порука

Неопходно је што прије спречити спам спам у својој Гоогле аналитици. Заштита ваше веб странице и свих поддомена је једини начин на који ваше предузеће може преживјети на интернету. У почетку, потребно је мало времена да научите све методе и трикове. Дигитални продавци тврде да можете очистити своје податке креирањем филтера. Први корак је овластити ваш налог Гоогле аналитике и редовно провјеравати извјештаје. Следећи корак је да користите ИсРеферралСпам опцију за чишћење свих сесија. Касније, требало би да креирате извештаје у вашем Гоогле Аналитицс налогу на основу свежих података.

Да ли је ваш промет легитиман?

Ако имате проблем примања пуно погодака без СЕО-а, постоје шансе да су спамери погодили вашу веб локацију. Најбољи начин да се ослободите њих је стварање филтера и блокирање ИП адреса њих што је пре могуће. Постоје шансе да вам спамери шаљу директан саобраћај, али његов квалитет је угрожен. Директни саобраћај потиче од друштвених медија и на основу овога можете да зависите.

November 29, 2017