Back to Question Center
0

СЕО трикови из Семалт & ндасх; Локалне Бацклинкс и како их наћи

1 answers:

Локалне повратне везе се јављају само са једним основним циљем: да се изгради релевантност за одређену локацију. Снажан локални бацклинк треба да следи следеће критеријуме: преусмјеравање посјетитеља на веб страницу и разговарање с потребама или преференцијама локалног тржишта.

Манагер Суццесс Манагер Семалт , Јасон Адлер, овде објашњава све што вам је потребно знати изузетне локалне повратне везе

Предузећа која утичу на регионална тржишта немају висока овлашћења на претраживачу . Могу бити и мала предузећа попут вас. Али пошто су они веома утицајни, добивање везе од њих може бити много вредније.

Разлог због којег мали власници траже локалне повратне везе је због ограничења која имају. Углавном, недостатак квалитетног садржаја који велики издавачи траже, као резултат ограничених буџета. Као предузетник, добро је стићи до звезда, али је такође важно разумјети радни параметар. Нестало је пословање у једној регији, а циљано је саобраћај из другог.

Почните са Цитиранама

Неки од задатака који ће помоћи пословању започети на локалном бацклинкингу су изградња цитата, тражење општих директоријума и осигурање да су све пословне информације актуелне и тачне. Креирање цитата помаже власнику да стави НАП (име, адресу, број телефона) или везу на одредишну страницу на њиховој веб локацији, на пристојном веб сајту која не садржи нежељену пошту. Такође повећава шансу претраживача да их индексирају током случајних претрага ако је конкуренција на упит низак. Име бренда добијете на неограничен број извора. Иект и Моз локал могу да помогну у изградњи цитата.

Могућности Лие Анивхере

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> Постоје тврдње да је локална веза зграде неприродна, непотребна или немогућа. У великој мјери су лажне, али да покрећу локалне СЕО услуге мора бити креативнији од великих издавача Могућности за стварање веза на веб страницама су много ограниченије јер локалне кључне ријечи немају толико волумена.Такође, циљне странице су мало ауторизоване. Употребите локалне новине, локалне блогере, догађаје у том региону, друга локална предузећа или локалне добротворне организације које дјелују као спонзори.

Могућности су широке, али пре него што заузму нови простор, разумеју своја ограничења. Одређени радијус одређује како функционишу стратегије промоције пословања. Постојећа ограничења повећавају креативност и ефикасност проналаска могућности.

Отвори линк алат за почетак проналаска перспективе

Било који добар алат би требало да ради за веб локацију. Ипак, узмите у обзир стајалиште предузећа и факторе конкуренције. Истраживање кључних појмова на локалном нивоу и погледајте како је други пословни чин на њима и онима са највишим рангирањем.

Направите списак ових компанија и погледајте које су повратне везе имали у прошлости. Упоредите како бисте видели које дељене везе постоје јер су тренутно конкуренција на тржишту. Направите упоређивање профила бацклинк сајта, да бисте видели шта недостаје. Уклоните све дуплиране линкове који су уобичајени са конкуренцијом и крените за онима које њихова страница нема. Сајт је у бољој позицији да се такмичи ако то ради без икаквих мана

Проналажење више могућности

Ако се такмичење ухвати, најлогичнија и природна ствар је да добије више веза. Истражите друге локалне фирме који нису у садашњој индустрији да би знали како их граде. Можда има неких ниско висећих воћака које су можда могле да подрже мала предузећа у прошлости. Једна од метода је проналажење предузећа са високим оптерећењем од услуга као што је Иелп и ставити их у алат за анализу бацклинк-а. Они не могу понудити никакву вредност, али садрже много информација о различитим техникама промоције Source .

November 29, 2017