Back to Question Center
0

Семалт упозорава на опасност од пуњења кључних речи

1 answers:

претраживачи критикују пуњење кључних речи и то више није пракса бијелог шеширског СЕО-а. Било је неких тренутака када је кљуцне реци добро функционисало за рангирање веб странице на интернету. У то време, претраживачи, а поготово Гоогле, могли би брзо манипулисати рангирањем странице са пуњењем кључних речи. Сајтови су рангирани у великом броју засновани на томе колико кључних ријечи су имали. Чак и ако кључне ријечи нису биле повезане с нишом веб странице, то је ипак уживало успјех док је Гоогле побољшао своју укупну ранг листу. У то доба лако можете сакрити увредљиве и глупе кључне речи унутар одговарајућих боја или бијеле позадине - web hosting in lebanon. Наравно, то је довело до ужасног корисничког искуства, јер већина људи није тражила веб странице које су се отвориле прије њих. Гоогле и други претраживачи почели су да филтрирају кључне речи постављене на веб страници, јер су све ове локације биле лишене информативног и садржајног садржаја.

Последице преплављања кључних речи и прекомерне оптимизације:

Јулиа Васхнева, виши менаџер успеха за купце <а стиле = "тект-децоратион: ноне; бордер-боттом: 1пк солид;" хреф = "хттп: // семалт..цом / "> Семалт Дигитална агенција, упозорава да се клупа за кључне ријечи сада сматра тактиком такмичења са црним шеширом и строго је забрањена. Дозволите ми да вам кажем да ће имати само неколико предности и ваша веб страница не може уживати у успјеху у дугом пре или касније, Гоогле ће казнити вашу веб страницу ако ухвати да испуњавате кључне речи. Постоје шансе да ће ваше странице бити деградиране на ранг листи или потпуно уклоњене.

Матт Цуттс, Гоогле стручњак, упозорио је све вебмастере и блогере о пракси СЕО-а на СЕО-у, нарочито кључним речима и оптимизацији пре неколико месеци. Компанија покушава да игра кључну улогу у уклањању и кажњавању свих веб страница које редовно садрже кључне речи. Гоогле, Бинг и Иахоо! строго забрањују и оптимизацију преко

Гоогле покушава направити Гоогле Бот паметнији од раније, а компанија је против прекомерне оптимизације и пуњења кључних речи. Према томе, не би требало да користите разне кључне речи на једној страници јер ће гигант претраживача забранити вашу веб локацију доживотно. Другим речима, можемо рећи да Гоогле неће пристати на пуњење кључних речи по било којој цијени и то је опасна игра. Можда вас не би водило негде, а ваш посао ће бити уништен.

Гоогле и остали претраживачи не воле стратегије СЕО црне шешир, нарочито кључне речи, и желе да вебмастери не пређу своје алгоритме с таквим глупим техникама. Убаците кључне ријечи сигурно у своје чланке, а густина кључних ријечи треба бити између два и пет посто. Уместо да користите исте кључне речи пуно времена, требало би да користите и кратке репне и дугачке кључне речи и фразе у свим чланцима како би им пружили импресивнији и професионалнији изглед. ВордСтреам својим клијентима нуди пуно СЕО трака са алаткама које вам помажу да генеришете кратке кључне речи и варијације дугих репа и задржите евиденцију о томе колико кључних ријечи користите да бисте погодили жељени ниво густине. Друга идеја је да имплементирате синониме, а претраживачи неће црнити вашу веб страницу.

November 29, 2017