Back to Question Center
0

Семалт: Шта је ИЛовеВитали референтна нежељена пошта у Гоогле аналитици?

1 answers:

Куга спам спума и спам спам напада на Ворлд Виде Веб се састоји од новог малваре-а - ИЛовеВитали. Као и прицег, дародар, блацкхатвортх и ценовал, ова реферална спама се састоји од стратегија за креирање лажних приказа страница. Он трикове вашег Гоогле аналитичког налога на много начина и покушава да вам обезбеди велики број саобраћаја помоћу случајних ИД-ова за праћење. Његов циљ је да ослаби веродостојност вашег веб сајта на интернету и обавља мноштво сумњивих активности - free high pr links.

Ако претражујете Бинг, Иахоо или Гоогле, можда ћете пронаћи стотине до хиљада извјештаја страница које имају нежељене и лажне везе, а подаци о тим сајтовима се мијењају сваки дан. Не би било погрешно рећи да се готово сви сајтови боре за дефинитивно решење јер желе да се отклоне спам упућивања што је пре могуће.

Ник Цхаиковскии, виши менаџер успеха за купце Семалт , пружа овде практично решење у том погледу.

Увод у ИЛовеВитали Спам

У светлу горе наведеног, ћемо кратко представити спам ИЛовеВитали. Већ је расправа о начину блокирања сумњивих и штетних веза. Различите контроверзе су се одвијале на интернету. Срећно, Гоогле је представио неколико стратегија за уклањање непожељне спам са вашег Аналитичког рачуна без ометања вашег рангирања у претраживачима .

Спам за упућивање није нови израз, јер су стручњаци то објаснили много пута у последњих неколико месеци..Углавном, то је облик нежељене поште који укључује различите покушаје циљања на своје веб странице. Хакери углавном покушавају да преваре вашу Гоогле Аналитицс налог да оштете ранг вашег сајта и да побољшају ранг њиховог сајта у резултатима претраживача.

ИЛовеВитали користи ИД-ове за праћење вашег сајта за слање одређених података на свој налог Гоогле аналитике. Ова ИД за праћење састоји се од пуно вируса и малвера и у основи постоји да бисте смањили квалитет вашег веб садржаја.

Штавише, ова нежељена пошта узбуђује кориснике и постаје заробљена у разним сумњивим активностима, што их доводи да кликну на злонамерне везе. Најчешће, линкови Амазон Аффилиате-а су где можете бити заробљени од ИЛовеВитали спама.

(30)

Да ли је опасно за моју интернет страницу?

Не би било погрешно рећи да је спам упућивања опасан за све веб странице и блогове. Оставља негативне утицаје на извештај Гоогле аналитике, а ви ћете приказати лажне приказе у свом налогу. То што је извештавање Гоогле-у није довољно јер морате такође да направите филтере. Спамминг линкови могу штетити квалитету вашег саобраћаја, стварајући пуно погодака и повећавајући брзину одскокирања у великој мјери. Дакле, можемо рећи да је ИЛовеВиталија опасно за вашу веб локацију и да је требало што прије да се решите.

Како уклонити ИЛовеВитали?

Као што смо већ споменули да реферална спам није стварна, требали бисте уклонити свој код из ваших ЈаваСцрипт или .хтаццесс фајлова. Морате направити филтере за искључивање свих врста нежељене поште. Назад у 2015. години, Гоогле је објавио неколико функција које омогућавају корисницима да из неких података из Гоогле аналитике изузму неке пауке и боте. Могуће је уклонити ИЛовеВитали са вашег налога тако што ћете креирати различите филтере за различите веб странице.

Предлози за борбу против духа

Ако приметите нежељену пошту и линкове за упућивање у извештају Гоогле аналитике, требало би да бринете јер је саобраћај усмерен на ваш сајт лажан. Битно је редовно бавити препоруке духова. За ово треба да проверите Гоогле-ове ажуриране смернице и савјете за пројектовање ваших аналитичких података.

November 29, 2017