Back to Question Center
0

Семалт: СЕО-пријатељски садржај који ће вас Гоогле Панда волети!

1 answers:

Ако сте недавно оптимизовали платформу и желели да објавите нешто, имајте на уму да висококвалитетни садржај и садржај без грешке могу повећати ваш кредибилитет на интернету. Ви ћете генерисати пуно саобраћаја са друштвених медија и Гооглеа ако је ваш садржај све до ознаке.

Јацк Миллер, Семалт Сениор Цустомер Суццесс Манагер, верује да је тај квалитет садржаја најважније подручје на коме се фокусирате ако желите избјећи казне и деградацију Гоогле панде. Зато што је Панда нужан део Гоогле-овог алгоритма за рангирање сајта у 2017. години.

Фокус на Корисника:

Обавезно се фокусирати на кориснике када је реч о садржају и маркетингу друштвених медија. На крају, људи покушавају да објављују и промовишу садржај слабог квалитета, али би требало да се усредсредите на објављивање врхунских и јединствених чланака. У том смислу, сви вебмастери и блогери треба да разумеју неке фундаменталне аспекте како да задовоље захтеве веб садржаја, јер се врата успеха могу отворити само када не угрожавају квалитет садржаја.

Писање СЕО-пријатног садржаја постало је неопходно ових дана, а текст ваших веб страница треба оптимизирати коришћењем одговарајућих кључних ријечи и фраза.

Колико текста треба написати

Требате поставити релевантне текстове на странице за бољи ранг у <а стиле = "тект-децоратион: ноне; бордер-боттом: 1пк солид;" хреф = "хттпс://семалт.цом/ка/сеарцх-енгине..хтм "> резултат претраживача . Сигурно је рећи да не постоји оптимална количина текста по чланку, а разликује се од теме до теме. Мислим да кажем врсту садржаја који пишете и тему коју сте написали ће покрити ће утврдити колико ријечи треба написати. Неке од тема могу бити покривене 300-400 ријечи, док друге захтијевају од вас да пишете до 2000-3000 ријечи.СЕРП ће такођер одредити колико је потребно за текст боље рангирање у резултатима претраживача. Уместо фокусирања на количину текста главног садржаја (МЦ), ваш фокус треба да буде на квалитету садржаја и типа чланака које ваша публика највише воли. колико речи треба написати. Неке странице добијају бољи ранг чак и са 50 речи, док остали морају да импресионирају Гоогле са до 5000 речи.

Јохн Муеллер из Гоогле-а наводи да нема минималног броја ријечи, а фокус писаца садржаја треба да буде на квалитету него на количини.

Колико се ријечи може оптимизирати?

Такође зависи од неколико ствари, на примјер, обратите пажњу на главне услове ваше странице. Уверите се да нема копирања и пасте, а садржај је у складу са стандардима Гоогле-а. У овој ситуацији, лако ћете оптимизирати садржај.

Избегавајте кључне речи:

Пуњење кључних речи је против Гоогле-а и других смерница за претрагу! Уместо да стављате толико кључних речи и фраза, требало би да посветите највећу пажњу како бисте обезбедили прецизан и квалитетан садржај. Пуњење кључних речи је процес понављања исте кључне речи или фразе изнова и изнад у вашем садржају. Сматра се да је техника технике "црне шешир" и против правила и прописа Гоогле-а.

Први "кориснички доживљај" сигнал са којим треба манипулисати је квалитетан садржај и минимална употреба кључних речи. Требали бисте повезати свој садржај са нишом ваше странице, како бисте били сигурни да квалитет није компромитован по било којој цијени, јер то вам може помоћи да преживите у Гоогле резултатима Source .

November 29, 2017