Back to Question Center
0

Семалт Савети о томе како користити наслове, Алт текст и описе како би Ваш Онлине Бусинесс Проспер

1 answers:

Када је у питању веб издаваштво, важност слика не може се смањити. Покретање онлине кампање, додатни минут вашег времена може вам донијети стварне посјетиоце и у потпуности привући пажњу ваших читалаца. Додавање атрактивних слика на ваш садржај игра интегралну улогу у повећању ангажовања и искустава вашег корисника. ВордПресс даје веб издавачима могућност укључивања атрактивних слика на њихов садржај - top developer websites. Такође, ангажовање ваше публике довољно кроз употребу метаподатака, наслова и слика су од највеће важности када је у питању веб издаваштво. Овде, Јасон Адлер, Семалт Манагер Суццесс Манагер, вам нуди да погледате следеће функције ВордПресса:

Написати

Када је у питању веб издаваштво, натписи су углавном приказани тачно испод слика. Међутим, постављање наслова зависи од теме коју користи издавач. Сваки пост креиран садржи одређени наслов који би се требао разликовати од других. Када је у питању ВордПресс, додаци се додају помоћу кратких кода. Премештање слика са насловима у визуалном едитору је мало узбуђено. Да бисте померили наслове, то ћете морати учинити из уграђеног кода. Значај натписа се не може игнорисати када је у питању веб издаваштво. Имајући у виду да можете користити ХТМЛ везе на својим ВордПресс насловима који су такође од највеће важности.

Заглавие

Наслов има интегралну улогу у <а стиле = "тект-децоратион: ноне; бордер-боттом: 1пк солид;" хреф = "хттпс: // семалт..цом / ка / сеарцх-енгине-оптимизатион-маркетинг-сервицес.хтм "> маркетинг садржаја . Наслов дефинира шта постави прилог. Као издавач можете користити наслов за претраживање релевантних информација или слика у вашем галеријске датотеке. Користите напредне опције садржане под детаљима слике да бисте додали наслове атрибута на слике.

Алт текст

Алт Тект је још један додатни детаљ који углавном није довољно искоришћен од стране веб издавача. Алт атрибут не би требало да буде недовољно искоришћен када је реч о маркетингу садржаја. Алт Тект је детаљ додавања који се приказује када се слика не отвори. Ево правила која регулишу употребу Алт Текта на ВордПрессу. Ако је слика додата у сврху декорисања, алт ознака слике може остати празна. Ако је слика прикачена у комуникативне сврхе, Алт текст треба у потпуности описати садржај објављен од стране издавача.

Ако се слика односи на везу, Алт Атрибут треба описати линк Опис као издавач; опис је карактеристика коју никада не бисте пропустили да користите. Ако један од ваших потенцијалних посетилаца кликне на страницу са прилогом, посетилац би требао видети ваш дуги опис и вашу тему. Издавачи који користе опис могу користити ХТМЛ формат и дизајнирати своје постове за једноставну навигацију. Утицаји метаподатака на веб објављивање Алт Атрибути, натписи, описи и наслове су функције које углавном нису довољно искоришћене од стране веб издавача. Метаподатци побољшавају видљивост на онлајн кампању, побољшавају ваше искуство и повећавају ангажман. На пример, додавање слике ВордПресса на Гоогле-у може вам омогућити да се увеличате у алгоритме. Заузврат, локални посјетиоци могу ефикасно да посете вашој компанији. Разумевање важности детаља везаног за додавање података и начина на који користе ВордПресс метаподаци и натписи је неопходан предуслов. Детаљи о додатку такође се занемарују и користе када је у питању веб издаваштво. Поставите алт атрибуте, метаподатке, натписе и описе исправно за кампању својих слика како бисте повећали искуство и ангажовање корисника

November 29, 2017