Back to Question Center
0

Семалт Пракса: катастрофалне последице преплитања кључних речи

1 answers:

Јацк Миллер, Семалт виши менаџер успеха за купце, каже да када је у питању писање чланака који су погодни за СЕО, кључне речи се често сматрају основним елементом. Гоогле, Бинг и Иахоо га не воле и не бисте требали превише користити кључне ријечи у свом садржају по било којој цијени. У раним данима СЕО-а, пуњење кључних речи је било нешто што је добро функционисало и помогло је вебмастрима да постигну добар ранг у резултатима претраживача . Ових дана, тренд је промењен у целини, а не можете повећати вашу ранг листу кључним речима. Осим тога, Гоогле би могао казнити вашу веб локацију и забранити га током читавог живота ако објављујете чланке са кључним ријечима.

Шта није у реду за кључне речи?

Безбедно је рећи да је кључна реч која је некада била техника за бијеле шејке, али сада се она чисто сматра стратегијом за црну хат СЕО - $1.00 minimum deposit casinos. Матт Цуттс из Гооглеа изјављује да компанија покушава најбоље да разликује између висококвалитетних чланака и лошег квалитета садржаја. Свако ко ради пуњење кључних речи или користи превише СЕО технике мораће да пати пре или касније. Гоогле увек тражи сајтове који имају одличан квалитет и информативни садржај. Компанија има неколико инжењера у свом тиму ради на превенцији пуњења кључних речи и ускоро ће санкционисати сајтове који су укључени у овај преварант.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдајте; "> Једна од основних опасности је да ће Гоогле смањити ранг странице ваше странице. Постоји шанса да ће се она уклонити или казнити у резултатима претраживача. да бисте се фокусирали на многе кључне речи. Уместо тога, требало би да покушате да одржите квалитет својих веб страница и да радите на кључним ријечима само када је то потребно.

Друга лоша страна је што ће већина ваших купаца и посетилаца моћи да замрзне кључне речи. Не треба заборавити да желе читати занимљиве, информативне и корисне ствари. Ако сте попунили пуно кључних ријечи и компромитовали се на квалитету, не можете изаћи из њихових очекивања и не можете претворити своје посјетиоце у задовољне купце.

Оптимизација кључних речи која ради:

Тачно је да је кориштење кључних ријечи веома важно, али требате разумјети разлику између кориштења кључних ријечи и пуњења кључних ријечи. Дозволи да вам кажем да су то две различите СЕО праксе. Гоогле пукне на пуњење кључних речи, али воли чланке који садрже одговарајући и разумни број кључних речи.

Дакле, требало би да размишљате о својим кључним ријечима мудро и не користите пуно кључних ријечи и фраза у истом ставу. Никада не смијете се фокусирати на СЕО ботове који индексирају сајтове и мислите да је поуздан. Гоогле има своја правила и прописе, а сваки вебмастер мора их пратити ако жели постићи жељене резултате.

Како уравнотежити своје кључне речи?

Осим кључних кључних ријечи, никада не бисте требали користити фразе које ометају ток вашег садржаја. Различити блогери и вебмастери фокусирају се на кључне речи и фразе, али требате задржати кључну реч густину само са два до четири посто. Можете користити Гооглеову базу података о синонимима да бисте се држали актуелног о томе шта Гоогле највише воли и како повећати своју изложеност на интернету.

November 29, 2017