Back to Question Center
0

Семалт познаје како да претражују моторе Љубав вашег сајта

1 answers:

Сигурно је рећи да су кључне ријечи морални дио садржаја веб странице, тако да им увијек треба ваша изузетна пажња. Другим ријечима, можете рећи да је кориштење одговарајућих кључних ријечи од суштинског значаја за опстанак ваше веб странице. Осим тога, то је врста вјештина за које је потребно знатно вријеме. На пример, ако продајете орхидеје, требало би да размишљате о одговарајућим речима и редовно их укључујете у своје чланке - купить пуфик мешок. Биће одлично ако користите главне кључне речи у сваком другом пасусу, без разбијања укупног изгледа чланка. Укратко, требало би да се уверите да се садржај чита природно и пише без граматичких или правописних грешака.

Експерт Игор Семен Игор Гаманенко каже да вам се то можда допада или не, али кључне ријечи су саставни дио било које веб странице. Користе се за циљање великог броја људи и помажу вам да развијете разумевање оних врста чланака или речи које ваша публика тражи. Неки СЕО специјалисти прибегавају илегалним и неетичким техникама попут кључних речи за рангирање сајтова њихових клијената. Пуњење кључних речи може се дефинирати као чланове преоптерећења или метаознаке веб страница са пуно кључних ријечи, фраза и релевантних ријечи.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: јустифи; "> На примјер, ако сте неометано написали метаознаке или мета опис и желели сте да користите неку кључну ријеч, опет и поново, то можда неће дати жељене резултате. Уверите се да је структура ваше веб странице увек је добро, и да, требало би да се усредсредите на квалитетан садржај. На пример, користите речи које су релевантне за тему вашег сајта, можете користити релевантне речи као што су орхидеје, саксије, цвијеће, конзерве и друге. јасно ставља до знања да не треба исте кључне речи или фразе поновити у свим вашим реченицама. Постоји конзистентност и одређена логика у вашим садржајима.

Добар мета опис, с друге стране, је нешто на шта треба обратити пажњу. Уверите се да овде не користите више од једне кључне речи. Погледајте примјере мета описа других веб страница. Пробајте најбоље да научите од њих и напишете своје мета описе на начин да изгледају беспрекорно и имају само једну или две кључне речи.

Дозволите ми да вам кажем да пуњење кључних речи никада неће радити за ваше пословање, јер ће претраживачи претраживача испитати вашу локацију и садржај за квалитет. Ако ваша веб локација садржи неприродне кључне ријечи и велику густоћу једне ријечи или фразе, његово рангирање ће бити опуштено. У неким случајевима Гоогле, Бинг и Иахоо могу казнити или забранити вашу веб локацију доживотно и не могу се поново индексирати.

Зато бисте требали бити пажљиви док користите неколико кључних речи и не стављајте пуно релевантних речи и фраза ради бољег рангирања. Исходи ће бити супротни и не можете постићи жељене резултате. Предлажемо вам да пишете квалитетни садржај и фокусирате се на информативне чланке тако да претраживачи воле ваш сајт.

November 29, 2017