Back to Question Center
0

Семалт одговори Зашто кључне ријешење доводи до панданских казни

1 answers:

Јацк Миллер, Семалт Сениор менаџер за успех клијената, ће вам рећи како избјећи Гоогле да буде кажњен и на крају добија највише позиције у СЕРП-у.

Мој веб сајт је био кажњен у августу 2013. године у освежавању података - cherry jackpot no deposit codes 2017. У то време су ажуриране верзије Хуммингбирд-а, а неколико других сајтова су такође кажњене. Од тада нисам успео да вратим ранг у Гоогле претрагу. Затим сам био кажњен у новембру 2013. године, али нисам добио никакво обавештење о нежељеном спаму. Никада нисам радио повезивање зграда и увек се фокусирати на писање чланака о квалитету

У почетку нисам био у стању да разумем зашто је моја интернет страница кажњена. Касније сам сазнао да Гоогле показује половину страница мог сајта, користећи своје алгоритме претраживача . Имам високо искоришћавање неких од кључних речи, а могуће је и да је кљућно пуњење довело Гоогле до казњавања моје веб странице.

Сада је доказано да прекомерно пуњење кључних речи води ка казнама Панде, али примарна ствар коју треба имати на уму је пуњење једне кључне речи или фразе неће утјецати на вашу веб локацију. Уместо тога, пуњење више кључних речи и фраза је штетно за ваше веб странице..Док пишете одређену тему, можете користити велики број кључних ријечи и фраза, с обзиром на то да је погодан за вашу веб страницу. Чак и прекомјерна употреба истих услова није добра за вашу веб локацију док разговарате о одређеном послу или производу. Ако поновите грешку и ставите кључне ријечи у све своје чланке, возите тигром!

Гоогле има пуно проблема са сајтовима у цјелини. Када погледа на вашу веб страницу и утврди да су различите речи коришћене случајно, можда вам неће дати добар чин. Казне кључних речи ће бити наметнуте на вашој веб страници. Један од најбољих начина да се избегне овај проблем јесте да погледате густину кључних речи у Гоогле Индексу опције вашег Вебмастер алата. Дати ће вам увид у то који су изрази прекомјерно коришћени и како их избјећи.

На примјер, ако користите ријеч "послови" на свим вашим страницама, не заборавите да је доста веб страница користило ову ријеч у свом садржају. Према томе, Гоогле ће сматрати да покушавате да преварите претраживаче и да ћете наметнути казне на вашој веб страници.

Можете да управљате и проверите пуњени садржај тестирањем УРЛ-а са анализатором густине кључних речи СЕОБоок-а. Као алтернативу, требало би да пронађете најбоље и најбоље УРЛ адресе за одређену кључну реч користећи плугин.

Осјећам да густина од 3% или више може узроковати проблеме за вас јер ће Гоогле сматрати да стављате кључне ријечи и фразе. Уместо тога, треба задржати густину кључних речи од 1% до 2,5%. У реду је у сврху СЕО-а и неће наметнути казне на вашој веб страници.

За сваки чланак који пишете и објавите, густина кључних речи треба да буде око 2,2% за један израз. У цијелости, ваша веб страница би требала ангажовати кориснике путем информативног и добро написаног садржаја. Биће добро ако читатељи добију корисне ствари за читање. Ово ће на крају побољшати корисничко искуство, што ће вам омогућити да уживате у већем промету, више акција, пуно коментара и боље рангирања.

November 29, 2017