Back to Question Center
0

Семалт О кључним речима заливање и скривени текст

1 answers:

Игор Гаманенко Семалт Менаџер за успех купаца, наводи да су кључне речи и скривени текст два главна проблема која могу утицати на ваш ранг, а Гоогле упозорава вебмастере да избјегавају овакве ствари. Када је ријеч о скривеном тексту и пуњењу кључних ријечи, већина особа мисли на текст од педесет редова на бијелој подлози у подножју веб странице. То значи постављање текста на веб странице само за претраживача само за кориснике.

То је била уобичајена пракса пре много година, мада је тренд промењен и од тада се појавило доста нових ствари. Сада нам је све речено како сакрити текст на странама, како га поставити испод других елемената и како га објавити, а да Гоогле не зна ништа - oculos da oakley de sol.

Пуњење кључних ријечи је све о стављању кључних ријечи и фраза у случајан случај у дијелу садржаја. Најчешће, то нема никаквог смисла и има за циљ побољшање рангирања сајта у резултатима претраживача. Ако верујете да ће вам кљуцне реци помоћи на било који нацин, правите велику грешку.

<имг срц = "хттп://ранкекпериенце.цом/артицлес/имг/1724-2..јпг "бордер =" 0 "видтх =" 250пк "стиле =" маргин-топ: 0пк; маргин-боттом: 0пк; флоат: ригхт; маргин-лефт: 40пк; "алигн =" абсмиддле ">

Гоогле Цуттинг Енгинеер Матт Цуттс изјављује да је кориштење ствари као што је ЈаваСцрипт на веб локацији добро, али кључне ријечи пуњење се не може толерисати по било којој цијени. Матт је подигао тачке које се предење не може водити никуда. Ове особе које објављују дупликат или ниско-квалитетни садржај морају прегледати свој став према својим сајтовима и поставити само свеже, релевантне чланке. Ако не прођу кључне речи спамовања, вероватно ће бити кажњени.

Сигурно је рећи да су већина кључних речи примењивих материјала очигледна и јасна. Добро је рангирати своје кључне речи и укључити их у свој садржај, али кључне речи и прекомерна употреба никада нису дозвољени. Ако желите да добијете највише позиције у СЕРП-у, требало би да се концентришете на квалитет, а не на количину. Не чини да ваш садржај изгледа чудно и неприродно са пуно кључних ријечи.

Зашто је ово озбиљан проблем за вашу веб локацију? Ако ово питање упути у ваш ум, дозволите ми да вам кажем да када људи претражују одређене кључне речи и заврше на вашој веб локацији, желе да знају више о тим кључним речима и фразама. А ако сте им понудили садржај лошег квалитета, нема шансе да ви и ваша веб страница дуго опстате. Скривени текст и кључна реч пуњење осигуравају лоше корисничко искуство, штетећи репутацију вашег сајта у целини.

Ако вас Гоогле упозори са садржајем или нејасним текстом кључне речи, покушајте да их уклоните што је пре могуће, како бисте били сигурни да се одржава кредибилитет и квалитет ваше странице. Ако нисте сигурни како уклонити толико кључних речи из вашег садржаја, саветујемо вам да консултујете стручњака за СЕО или покушате да замијените стари садржај новим и побољшаним члановима.

Гоогле увек саветује да треба да документујемо наш процес чишћења и направимо резервне копије наших података. Ово ће вам уштедети време, а можете лако поправити скривени текст и кључне речи.

November 29, 2017