Back to Question Center
0

Семалт: Не приморавајте Гоогле да мрзи вашу веб локацију

1 answers:

Јацк Миллер, Семалт Менаџер за успех менаџера за купце, вас упозорава да Гоогле може учинити да ваш блог или веб локација нестане из резултата претраге ако покушате да је преварите са ниским квалитетом саобраћаја или пуњења кључних речи. На пример, ако генеришете велики број саобраћаја на вашој веб страници и наставља да расте на неколико постова, Гоогле ће бити обавештен о томе, а сви постови и странице ваше странице ће на крају нестати из резултата претраге. А најгоре је што никада нећеш бити упозорен. Ви ћете само бити изгубљени на интернету, а репутација ваше веб странице може бити уништена - amp flexible super employer contributions to simple.

Куповина

Ако сте икада купили везе од некога или тзв. Реномиране компаније за СЕО, постоје шансе да ће Гоогле санкционирати вашу веб локацију. Ако генеришете стотине до хиљада линкова и покушате да дођете на прву страницу, никада не можете постићи жељене резултате. Гоогле верује да је куповина веза пракса СЕО црне шешир и сви остали претраживачи то зову спам. Непоштљиви сајтови и профили за друштвене медије нуде плаћене линкове, који нису погодни за ништа. Дакле, никада не би требало да идете ни са једним од тих опција.

Придружите се погрешним линковима

Ако сте се придружили погрешним именицама линкова, требало би да се уклоните од њих што пре. Велики број директорија ће објавити вашу УРЛ адресу случајно, и то је оно што Гоогле највише не воли..Претраживачи већину директоријума сматрају спамом слабог квалитета, тако да се никада не би требали определити за њих и тражити само квалитетне директоријуме. Матт Цуттс из Гооглеа тврди да су линкови директоријума један од најнепазљивијих и чудних делова СЕО-а.

Члан Маркетинг

У случају да нисте чули о маркетингу производа, дозволите ми да вам кажем да је већ годинама било. Идеја је да пишете чланке, покренете његове различите верзије и направите мала подешавања речи. Тада блогери подносе те чланке на различите странице за повратне линкове. Међутим, угледне веб локације и предузећа не иду са овом опцијом. Ако сматрате да чланска база или е-зине могу донијети квалитетне резултате, направите значајну грешку и можда ћете видети како је ваша веб страница изгубљена у резултатима претраживача.

Кључне речи Стуффинг

Сигурно је рећи да кључна реч пуњење није пријатељски за веб странице по било којој цијени. Ако користите много кључних речи и фраза у једном параграфу, Гоогле ће ускоро смањити ваш ранг и може оштетити репутацију вашег сајта. Пуњење кључних речи значи да у вашем садржају користите пуно кључних речи изнад и изнад, а ако се надате да ће вам дати добар ранг, неће вам бити од користи на било који начин.

неприродно сидро текст

Гоогле-ова примарна брига је да се уклони неприродан текст сидра. Ако не знате ништа о томе, дозволите ми да вам кажем да се сидро текстови упућују на текст унутар одређене везе. Намјењен је изградњи веза на веб страници. Гоогле је недавно ажурирао свој алгоритам, а неприродни текстови за сидро сада се сматрају нежељеном.

Брокен Линкс

Увијек требате провјерити вашу веб страницу због неисправних веза и исправити ХТМЛ кодове. Поновите овај процес три пута недељно како бисте били сигурни да је ваша страница у складу са Гооглеовим смерницама. Претраживач не воли веб локације са сломљеним или бескорисним везама, тако да никада не бисте требали ићи с тим по сваку цену.

November 29, 2017