Back to Question Center
0

Семалт & ндасх; Ваис То Хипе Иоур Профиле Бацклинк Витх Дата Цравл

1 answers:

Гоогле је ажурирао своје кориснике о значају повратне везе већ месецима, али смо свесни чињенице да су повратне линије кључ успеха рангирања претраживача . Помажу Гоогле-у, Бинг-у и Иахоо-у да одреде значај веб-сајтова и блогова. Многи људи расправљају о томе да ли користити проактивне повратне линкове за ангажовање посетилаца или не, и тачно је да повратне линије могу осигурати квалитетан веб саобраћај - telstra super fund performance. Поред тога, они вам помажу да надгледате и оптимизирате постојеће линкове вашег сајта.

Провјерите неколико тачака да бисте схватили зашто је битно комбинирати податке за бацклинк и податке о пузању. То ће нам помоћи да схватимо како побољшати ранг претраживача на нашим веб страницама и које врсте активности треба предузети како би повећале своју вриједност на интернету.

Овде Игор Гаманенко, врхунски стручњак из Семалт , разматра начине за обарање профила позадинског повезивања помоћу података за попуњавање.

1. Брокен Пагес витх Бацклинкс

Са сломљеним страницама и извештајима позадинске везе, лако можете пронаћи странице са грешком у својим повратним линијама и вратити се на грешке 4кк и 5кк. Ако желите да избегнете ово питање, требало би да разбијете своје повратне линкове на различите одељке. Алтернативно, можете вратити странице у статус 200 или их ажурирати на 301. Друга метода је да их можете преусмерити на друге корисне и релевантне странице или чланке.

2. Странице са Бацклинкс-ови

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; текстуално поравнање: оправдати; "> Све странице које нису индексиране са повратним линковима треба исправно поправити. Они вам омогућавају да одредите странице које враћају кориснике на 200 грешака. Уколико дође до овог проблема, ваше странице неће бити индексирате и не можете побољшати рангирање вашег сајта на претраживачу. Ако желите да све странице буду откривене од стране претраживача, требало би исправити проблем који није индексиран што је пре могуће.

3. Преусмеравање УРЛ адреса са Бацклинкс-овима

Веб локације мењају свој изглед и садржај с временом, и могуће је да промените свој УРЛ и његову архитектуру према тренутном тренду. Ако приказује грешку 301, не смијете дозволити претраживачима да индексирају вашу веб локацију док се та грешка не уклони. Истина је да бацклинк са страном за преусмјеравање није битно питање, али можете прегледати и промијенити своје поставке како би циљали релевантну публику. Уверите се да сте користили сидрени текст да бисте повећали своје шансе да се побољшате у резултатима претраживача.

4. Сиротске странице са Бацклинкс-ом

Сироче стране могу да покрећу вашу страницу пуно саобраћаја, али их вебмастери често заборављају, пружајући својим посетиоцима лоше искуство на лицу места. Требало би да прегледате сироче странице са повратним линковима један по један, како бисте били сигурни да све странице нуде вредност вашој публици.

5. Забраните УРЛ са Бацклинкс-овима

Сви недозвољени УРЛ-ови са неким повратним линковима означавају странице које су специфициране у роботс.ткт датотеки. Странице које имају овај проблем могу изазвати проблеме посјетиоцима, у великој мјери смањујући њихов број. Требали бисте дозволити да се странице претражују тако што ћете их уклонити из датотеке роботс.ткт.

6. Мета Нофоллов Паге са Бацклинкс-ом

У извештају Мета Нофоллов са Бацклинк-ом, можете идентификовати странице са и без мета-тагова и указати на грешке у њима. Проблем можете решити уклањањем непотребних ознака са ваше веб локације. Размислите о инсталирању одговарајућег додатка како бисте побољшали укупне перформансе и изглед ваше веб странице.

November 29, 2017