Back to Question Center
0

Семалт & ндасх; Искључивање непожељне спамке из Гоогле аналитике

1 answers:

Разумијевање и анализа одакле долази до вашег спикинг промета је од највеће важности када је реч о оптимизацији претраживача . Као власник веб сајта, такође је важно правилно протумачити Гоогле Аналитицс како бисте избегли доношење лоших пословних одлука. Власници малих предузећа су покренули проблеме у вези са лажним спамом упућивања, што је велики проблем који угрожава онлине продавце - dior oculos preco.

Као власник веб сајта е-трговине, Гоогле аналитика је алат који увек користите. Гоогле аналитика омогућава тржишту да прате и анализирају своје ГА извештаје. Вебмастери и фирме за оптимизацију претраживача вјерују да је спам спам и нежељени саобраћај проблем који треба решити.

Ник Чајковски, врхунски стручњак из Семалт Дигиталне услуге, погледа овде на технике које раде на филтрирању спам спам и лажних спама на ГА.

Блокатор спам аналитике

Ово је један од најфинијих ВордПресс додатака који раде на преусмеравању непожељних порука и бота како би их блокирали да се преклапају на вашој веб страници. Дугорочно, блокирање лажне нежељене поште из Гоогле аналитике завршава заштиту података од преокрета .

СпамСцапе алат

СпамСцапе је алат за оптимизацију претраживача који је развијен да филтрира нежељени саобраћај, боксове и лажне спамове. Алат ће радити на испоручивању ауто-генерисаних статистика.

Шта требате знати о непожељном спаму

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдајте; "> Спамер спамера ради на спицању вашег саобраћаја и чини га оригиналним. Спамери и нападачи користе предности упућивача до највећег саобраћаја на злонамерне странице и сајтове. више захтева, где промјењени УРЛ постаје видљив у вашим подацима Гоогле аналитике.

Утицај бота на ваше ГА извештаје

Гоогле претраживач користи боте да индексира веб локације. Међутим, аутоматизоване скрипте и кодови (бота) могу се користити у злонамерним намјерама као што су ширење малвера, повећање лажног саобраћаја на одређени вебсајт и скраћивање електронских адреса корисника на мрежи.

Спамботс је познатији да стварају лажне спамове, нежељене поште и лажне е-поште. Према ИТ стручњацима, спам реферрала може негативно утицати на ваше евиденције претворбе, извештавати ГА о извештају и утицати на саобраћај који се води на вашу веб локацију. Међутим, Гоогле се понашао као лажна нежељена пошта и упозоравајући спам јер је представио процедурални водич за то како се "познати ботови и пауци" могу искључити из Гоогле аналитике.

Шта вам треба знати о промету духова

Служба за упућивање Гхост-а ради тако што утиче на податке у Гоогле аналитици, али не и на вашу веб локацију. Практично, боји су веома различити од промета духова. Гхост реферрални саобраћај шаље лажне догађаје и скида ваше органско претраживање у Гоогле аналитици.

Како спам спам и лажна нежељена пошта утичу на вашу СЕО кампању

Спам за упућивање представља велики изазов за веб локације е-трговине и маркетинг консултанте који обављају СЕО. Лажна нежељена пошта утиче на податке Гоогле аналитике на веб локацији, чинећи власнике предузећа да извршавају задатке који угрожавају њихове кампање. Референтна спам је СЕО техника која се користи као пречица за рангирање спамера.

У данашње вријеме, спам спам се користи да оштети веб странице које се добро одвијају у маркетиншкој индустрији слањем нежељеног саобраћаја на сајт. Међутим, није препоручљиво пратити спам упућивања јер садрже висок ниво малвера и вируса.

Спам упућивања, лажни спам и бота саобраћаја утичу на слабе веб странице и сајтове који нису потпуно конфигурисани. Да бисте заштитили вашу е-трговачку веб локацију од подвргнутог лажним спамом, редовно ажурирајте плугинове, софтвер и сервере свог сајта. Увек будите пажљиви са кога сте повезани како бисте избегли давање нападача, спамера и упућивања спама.

November 29, 2017