Back to Question Center
0

Семалт: Легенда Вирус који треба да ради добро

1 answers:

Јасон Адлер, Семалт Менаџер успеха купаца, рекао је: "Имао сам прилику да гледам филм" Ја сам легенда "пре неколико дана и био сам импресиониран њеним одузимањем зомбија. филм, влада Сједињених Држава развија добар вирус који спречава све штетне вирусе у људским бићима.Када се овај вирус убризгава у тело човека, он се не разболи, и не треба више ињекција да би се осигурало његово здравље. изгледали су фини годинама све док се људи нису пожалили на нежељене ефекте овог вируса - free vps para ddos. Они су тврдили да је добар вирус почео уништити њихове органе и претворити их у мртве. [10]

Причу о овом филму добро је представио Вилл Смитх, који је имао водећу улогу. Радио је као научник, службеник у владиној лабораторији. Радио је на разним пројектима и покушао да пронађе решење проблема који је стварао неред у Њујорку. Главни лик је добио засебну лабораторију у којој је Вилл Смитх извршио своје тестове на вирусу. Иако крај филма није био довољан, навело ме је да се иста техника може користити и на рачунарима и мобилним уређајима.

Сматрамо да су људи који су заражени рачунари. Добар вирус се пробија у рачунарским системима и уништава велики број датотека..Чак и на сервере без икаквог знања, а заштита података постаје немогућа. Чак и најновији сигурносни савети су добри за ништа и не осигуравају квалитетне резултате.

Различити људи су ми рекли да се инфекција мора одмах рећи, али је то тешко учинити. Ако једна особа има више од три хиљаде вируса и више од сто комада шпијунских програма на рачунару, он их не може решити једним антивирусним програмом. Чак и најбољи алати, укључујући Малваребитес, можда неће моћи да реше овај проблем. Нажалост, савремени вируси су постали снажнији и јачи него икада. Ја користим Малваребитес за креирање путања за АВ програм за инсталацију. Не разумем зашто покрећете рачунар без знања основних антивирусних програма. Постоје неки добри програми и неки лоши. АВГ Фрее, на пример, не кошта ништа и добро функционише. Али због неких разлога, стручњаци не препоручују овај софтвер и нису у стању да подстичу цвијеће вируса широм свијета.

Дакле, мој тајни пројекат може дати жељене резултате када буде завршен. Мој неименован пројекат ће сами поновити вирусе који утичу на рачунарске уређаје без вашег знања. Када буде инсталиран, он ће заштитити датотеке регистратора, роот директорије и меморију и спречити појаву свих врста вируса. Такође ће спречити хакерске нападе, пхисхинг нападе, али једина разлика између мог програма и других програма је колико брзо га инсталирајте. Могућа је само-репликација преко е-поште, сајтова друштвених медија и инстант порука. Требали би се континуирано борити против вируса и заштитити рачунарски уређај од штетних ствари. За ово, требали бисте инсталирати програм и послати бљесак систему. Због неких правних питања, планирам да зауставим овај пројекат, али се надам да ћу га поново покренути у будућности када се ријешу питања.

November 29, 2017