Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Зашто да избегавате нежељену пошту у Гоогле аналитици

1 answers:

Ник Цхаиковскии, Семалт Сениор Сениор Цустомер Суццесс Манагер, подсјећа да су подаци суштина већине интернет маркетинг кампања . Већина власника и оператера веба зависе од ефикасних способности управљања подацима. Спам Гоогле аналитике доноси лажни саобраћај и веб посете, чинећи информације о саобраћају нетачне. За људе је неопходно уклонити нежељену пошту из своје анализе Гоогле аналитике - rolex yacht master ii thickness. На примјер, можете примити многе веб посјете из домена као што су Дародар или Иловевиталити.

Спам Гоогле аналитике

Спам Гоогле аналитике укључује било које посете вебу који долазе на вашу веб локацију из других домена. У неким случајевима, неки од сајтова са којима имате повратне везе могу изазвати лажни саобраћај. Референтна нежељена пошта може бити од следећих типова:

  • Референци Гхост: Неки домени и веб локације могу приступити УАИД-у Гоогле аналитике. Они снимају посете вашег ГА панела. Међутим, они се не одражавају као веб посете на контролној табли вашег веб сајта. Појављују се као посете духова на вашем ГА рачуну.
  • Шпијунски боји: У неким случајевима, нечловешки посјетитељи могу кликнути на линкове на вашој веб страници. У ствари, то нису легитимне веб посете.

Разлози због нежељене поште Гоогле аналитике

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдајте; "> Спам напада укључују неколико намјера. Као и већина техника технике" блацк хат СЕО ", спам је метода која крши већину правила како би стигла до циља. веб посете из разлога као што су:

  • Извршавање злонамјерног софтвера. Као и конвенционални напад на интернет преваре, појединци стављају информације о малверима на веб локације њихових конкурената. Такође могу извршити неке злочине као што су крађа кредитне картице или чак украсти пријавне податке. Кеилоггерс могу олакшати злочине попут крађе финансијских информација.
  • Посетиоци упућивања У неким случајевима, ови напади циљају на упућивање људи на друге веб странице. Они припадају агенцијама које се баве оглашавањем црне шешир које обећавају брзе резултате у кратком року. Они имају тенденцију да посете ваше сајтове или страницу, али не претварају се у продају.
  • Продаја производа. Већина посета за нежељену е-пошту у Гоогле аналитици су предузећа која желе да нешто продају. Добивањем милионима клијената широм свијета, надају се да ће једна особа претворити у продају. На крају, они на крају дезорјентишу ваше саобраћајне информације када покушавају да изврше куповину.

Зашто и како да поправите нежељену пошту Гоогле аналитике

Посете са нежељеном поштом чине веб локације пате од добијања њихових метрика које нису у складу са стратегијом интернет маркетинга. У већини случајева они имају тенденцију да дају информације које се не односе на начин на који ваше предузеће обавља онлине. За већину људи примена нежељених филтера на картици администратора Гоогле аналитике може донијети рјешење за већину спама напада. На примјер, домен нежељене поште као што је Дародар може добити грешку 403 што значи да немају ауторитет за преглед ваше веб странице. Овај филтер нежељене поште може имати тенденцију да ваш сајт буде слободан од нежељене поште. У неким случајевима, људи копирају шифре или .хтаццесс датотеку на корену домена. Ове датотеке могу блокирати веб претраживаче попут оних спам домена.

November 29, 2017