Back to Question Center
0

Семалт Екперт упознаје како да избрише референтну нежељену пошту од досадних домена

1 answers:

Спам референци је већ месецима и уништио велики број веб локација. Да ли сте недавно проверили налог Гоогле аналитике и пронашли нешто чудно тамо? Последњих месеци, Дародар, иЛовеВитали и Блацкхатвортх су оштетили велики број веб страница. Њихов реферални промет је увек лажан и непотпун. Данас ћемо вам рећи неколико начина како блокирати нежељену пошту у Гоогле аналитици и Дародару. Спам за упућивање је већ месецима, и сигурно сте чули пуно о томе на интернету - gold fascinators weddings. Да будем искрен, то је трик да би ваш сајт био лажни саобраћај и упропастио свој чин у резултатима претраживача .

Блокирање аналитике спам спам је обавезно. За то морате следити ове једноставне и невероватне кораке које је одредио Артем Абгариан, водећи стручњак из Семалт .

#Степ 1: Прикупи списак субдомена и домена спама

Први корак је састављање листе спам домена и поддомена. Требали би направити списак домена које вам шаљу лажне рефералне хитове. Пробајте најбоље да наведете све домене које су жртве овог проблема. Једном када то учините, можете једноставно блокирати своје ИП адресе и прилагодити статистику Гоогле аналитике.

#Степ 2: Без бота

Важно је искључити све ботове док припрема списак рефералних спама. Ништа се не може збунити јер су ботови различите ствари, а упућивање спама је нешто друго..Унутар вашег налога Гоогле аналитике, требало би да изаберете опцију Погледи да бисте искључили боте са листе. Затим, морате се померати доле, побринути се да сте уклонили све добре боте са ове листе.

#Степ 3: Креирај копије

Дозволите ми да вам кажем да је овај корак необавезан. То значи да можете или учинити или не, а то зависи од ваших захтева и разумијевања непожељне спам. Ако желите да креирате приказе копија, требало би да направите филтере и њихове више копија на свом Гоогле Аналитицс налогу. Изаберите домене и поддомене који примају лажне приказе и креирају више копија за све те домене.

#Степ 4: Креирајте филтере за блокирање референтних домена

Једноставно је направити филтре за блокирање домена реферала. Ако имате више домена и желите да креирате неколико филтера, ова опција је исправна за вас. Можда неће бити могуће направити одвојене филтере за све поддомене. Идите у одјељак Сви филтери и назовите те филтере. Изаберите опцију Филтерови типови и искључите боте и наставите креирати различите филтере за различите домене.

#Степ 5: Сачекајте прије него што потврдите да је промет саобраћаја блокиран

Када пратите горе наведене кораке, требало би сачекати неко вријеме да потврдите да ли је спам спам блокиран или не. Моћи ћете да видите побољшања у статистици Гоогле аналитике. Када се креирају филтери, спам порука се аутоматски уклања са вашег веб сајта.

Финал Тхоугхтс

Прије него што завршите ову тему, представили смо списак домена за нежељене поште како бисте имали идеју да треба да останете миље удаљени од блацкхатвортх.цом, ецоном.цом, дародар.цом, иловевитали.цом, бествебситеавардс.цом. Ако ваша веб локација приказује 100% стопу одсуства, можда ћете желети да промените поставке на свом Гоогле Аналитицс налогу.

November 29, 2017