Back to Question Center
0

Семалт Екперт описује ВордПресс стандардне .хтаццесс правила

1 answers:

Недавно сте можда приметили датотеку .хтаццесс присутну у коријенском фолдеру ваше ВордПресс веб странице. У овом чланку ћете научити многе разлоге за ово прилагођавање које је одредио врхунски стручњак из Семалт , Артем Абгариан.

Постоји много случајева напада спам напада који угрожавају начин на који наш веб-сајт одговара у Гоогле аналитици. Референтна нежељена пошта узрокује многе лажне посетиоце који утичу на квалитет аналитичких информација. Постоје нека правила ВордПресса .хтаццесс која диктирају дозволе за аспекте попут веб претраживача и бота. Већина хостских сервиса користи Апацхе сервер. Када се веб сајт инсталира у ВордПресс-у, постоје нека правила која она улази у .хтаццесс датотеку. Ова ставка је датотека која се појављује у роот директоријуму ваше веб странице. Различити сервери имају вишеструке методе прилагођавања пермалинк. У неким случајевима, вебмастери покрећу неке кодове који помажу у уклањању неких рефералних спама.

ВордПресс .хтаццесс правила

Када је инсталација веб странице у току на ВордПресс-у, већина важних аспеката своје подразумеване инсталације појављује се као линије кода. Кретање кодова на вашој веб страници требало би да буде процес који се дешава с пажњом. У неким случајевима, читава веб локација не може одговорити. Ако нисте сигурни шта радите, консултовање неког СЕО агенције или квалификованог особља може спречити штетне ефекте. Неке линије кода које повезују Апацхе.орг укључују:

# БЕГИН УордПресс

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> РевритеЕнгине Он

РевритеБасе /

РевритеРуле ^ индекс \ .пхп $ - [Л]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}! -ф

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}! -д

РевритеРуле. /индек.пхп [Л]

# ЕНД ВордПресс

Правило преписивања присутно у коренском фолдеру пружа додатне функције у вези са опцијом перформанси ове веб странице. Ова датотека садржи путању до фасцикле у којој инсталирате своју ВордПресс фасциклу. Веб програмери користе ову везу како би им помогли да развију ефикасне мере за контролу дозвола док користе веб локацију. На пример, веб страница може доживети грешку 404 приликом покушаја приступа.

Прва и последња линија овог кода садрже "#." Ово би требало да служи сврси коментара како би вам показао како да приступите вашој .хтаццесс датотеки. Неке од предности правила .хтаццесс за ВордПресс укључују спречавање напада спам напада на Гоогле аналитику. Директиве "Ревритеруле" могу помоћи у спречавању бота приступа индек.пхп. Овај ефекат је пресудан у блокирању лажног саобраћаја који би могао да долази из домена спам спам.

Закључак

Спам спам постаје уобичајени проблем који утиче на компаније и њихове веб странице. У неким случајевима, веб странице са Апацхе сервером зависе од датотеке .хтаццесс присутне у роот директоријуму ваше веб странице. Ова карактеристика је такође стандардна за уобичајене ВордПресс веб странице. Ова датотека садржи правила која диктирају како веб посете или пајпери комуницирају са вашом базом података. Овај чланак за веб развој садржи неке од техника које можете користити за прилагођавање одговора на веб локацију. У неким случајевима можете блокирати штетне програме упућивања. Лажни саобраћај не би требало да представља проблем који утиче на информације о саобраћају у Гоогле аналитици Source . Неке од

November 29, 2017