Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Како блокирати огласе у Андроид апликацијама, играма и претраживачима

1 answers:

Огласи су постали неопходно зло, а различите апликације и веб странице пружају бесплатан софтвер, бесплатан садржај и бесплатне услуге, јер оглашивачи плаћају. Стога, пружаоци услуга морају да пруже огласе својим посетиоцима и генеришу приходе за дуго задржавање у пословном свету. Такође им је потребан приход за хостинг и услуге домена, као и за развој. Корисници желе бесплатно користити своје производе - esisilla diagnostika auto. Међутим, пласмани огласа показују да су досадни и доприносе неким не тако привлачним корисничким искуствима.

Овде Мајкл Браун, врхунски стручњак из Семалт Дигитал Сервицес, ће вам рећи неколико начина блокирања огласа на Андроид уређају.

Можете лако спречити појављивање великог броја реклама у вашим играма и апликацијама, као и вашим прегледачима. Надамо се да ће ове методе радити и за уређаје који нису укорењени и укорењени, али пре него што започнемо, требали бисте имати Филе Манагер као што је Астро Филе Манагер. Неки други менаџери фајлова се такође могу користити, али требате покушати блокирати огласе на сопствене ризике. Нисмо одговорни за било какве нежељене ефекте на Андроид уређају.

Метод # 1. Адблоцк Плус (АБП)

У овом начину користите блокаде огласа (апликације) за блокирање свих огласа на Андроид уређају, као што су огласи који се приказују у различитим играма и апликацијама. На срећу, постоје различити ад-блокатори за Андроид кориснике и програмера апликација..Најбоље су, међутим, АдАваи и Адблоцк Плус (АБП). Можете инсталирати било који од ових програма на основу ваших захтјева и очекивања. Ако желите да блокирате огласе помоћу Адблоцк Плус-а, дозволите ми да вам кажем да је ово отворени изворни програм и да имате опције да дозволите не-узнемирујуће огласе. Ова метода је погодна за уређаје који нису укорењени и укорењени. Можете једноставно инсталирати апликацију за блокирање огласа на вашем уређају, али је увек потребно учитавање са стране, јер је Гоогле недавно уклонио све апликације за блокирање огласа из Гоогле Плаи Сторе-а.

Метод # 2. Блокирај огласе са 'хостс' Датотеком

Можете лако блокирати све нежељене огласе користећи датотеку домаћина. Овај метод вам омогућава да спречите велики број реклама на Андроид уређају и да ради само за коријенске уређаје. Датотека домаћина је обична датотека у вашем оперативном систему. Када желите да покренете сајт користећи име хоста, његов оперативни систем ће претраживати ту датотеку домаћина како би проценио одговарајућу ИП адресу. Ако успије, мапирана ИП адреса ће се користити. У супротном, ДНС (Домаин Наме Сервице) добиће упит о томе како пронаћи ИП име хоста. Можете лако подесити хост фајл. За ово, требало би да одете до МВП-ова у прегледачу где ће се отворити обична датотека. Сачувајте га на рачунару и касније копирајте датотеку домаћина са њега на свој Андроид уређај.

Не заборавите да забележите пут датотеке. На Андроид уређају, требало би да отворите управитеља датотека и копирате датотеку домаћина на ту локацију.

Врап Уп

Тачно је да су огласи иритантни и досадни, али су добар начин да знају најновије производе, услуге, веб локације и апликације. Требало би да пустите непривлачне огласе да буду приказани како би имали идеју о томе шта се трендује ових дана. Као алтернативу, можете користити и плаћене апликације да бисте зауставили те огласе од досадних на интернету.

November 29, 2017