Back to Question Center
0

Семалт Екперт дефинише како блокирати нежељене огласе у свим апликацијама

1 answers:

Додаци за блокирање огласа као што је Адблоцк Плус су популарни међу вебмастере и блогерима, без обзира да ли се користе да убијају досадне и ометају огласе или умањују брзину вашег рачунара. Једна од значајних слабости је да екстензије функционишу са прегледачима само ако их не ажурирате месецима или их нису инсталирали из легитимних извора. Ако желите да блокирате оглашавање из неких домена широм света, можете једноставно уређивати датотеке хоста рачунара и зауставити претраживач, ваш иПхоне или другу апликацију отварање огласа те одређене компаније.

Игор Гаманенко, водећи стручњак из Семалт , објашњава како функционише цела процедура - comprar oculos baratos.

ДНС се сматра телефоном на интернету. Ваш рачунар или лаптоп ће користити два различита начина за лоцирање сервера преко мреже. У почетку су кориштене датотеке домаћина, али сада су датотеке постале компликованије због хостова Универзитета и ДАРПА. Касније, ДНК је представљен са циљем да претвори претрагу у услуге за све кориснике. Ових дана, готово сви оперативни системи извршавају претрагу имена-према-ИП проверавајући датотеке хоста. Ако се датотека не пронађе, они шаљу ДНК упите.

С временом, ДНК је постала озбиљно питање сигурности на интернету. Било који тип машине који има могућност да промени име-према-ИП претрагу ће преварити ваш ДНС систем у вјеровању удаљених сервера и ССЛ-а, без икаквог упозорења. Сигурност ССЛ сертификата осигурава сигурност Вашег онлине искуства у куповини на ДНК. Ако промените свој огласни послужитељ на локалну машину, без проблема можете лако извршити различите задатке на вашем уређају. Да ли то стварно желите да урадите? Неке друге користи овог система су разматране у наставку.

1. Може да убрза интернет зато што подразумевано провјерава локалну датотеку хоста прије кориштења ДНК..

2. Корисно је за све врсте претраживача и може да ради за различите прилагођене апликације као што су РеалПлаиер, иТунес, Твиттер и други.

3. Може да ради на нивоу резолуције за ОС и нема никакве везе са ТЦП и УДП саобраћајем.

4. Зависно од платформе, МС Виндовс, ОСКС и Линука. Ако систем користи ИП (интернет протокол), сигурно ће имати хост фајл негде.

5. Може да заустави праћење огласа, а датотека домаћина је одличан извор за то. Ако не желите да се пратите, можда ћете морати да користите колачиће за искључивање.

6. Може лако блокирати малвер и спиваре. Ако се додата локација сервера у датотеку, то ће повећати безбедност вашег рачунара и обезбедити одлично искуство умрежавања.

Блокирај датотеку домаћина са заједницама креираним датотекама:

Пре свега, морате пронаћи датотеку хоста која је негдје присутна на рачунару. Следећи задатак је блокирати ову датотеку са датотекама креираним у заједници. Ако немате датотеку хоста, онда можете да наставите даље без промене. Али ако имате датотеку хоста, требали бисте направити неке резервне копије како бисте били сигурни да се ваши подаци не изгубе. Нема потребе да креирате датотеке хоста, додавши више огласних сервера пошто ваш рачунар и даље ради ефикасно.

Коначна белешка:

Када блокирате било коју веб локацију са уносом у вашу датотеку домаћина, то је исто као и нуклеарна бомба. Али немате шта да бринете јер можете га блокирати на рачунару и зауставити га да се учита.

November 29, 2017