Back to Question Center
0

Семалт Екперт дефинише 5 најгора питања у дигиталном маркетингу

1 answers:

Борба с оним што се дешава у свету интернета је једини начин да преживи. Као маркетиншки и социјални медијски стратег, требало би да сте упознати са тренутним трендовима и оним што радите у последњим данима. Важно је што морате задовољити велики број купаца. У стварности, можда нећете моћи да имате приступ свим СЕО и маркетиншким ресурсима, али морате приступити неколицини од њих како бисте задовољили своје купце. И понекад, од вас се може тражити да користите најновије и напредније маркетиншке праксе. Да будем искрен, требало би да имате контролу над свим основним стратегијама и методама маркетинга садржаја уколико желите постићи успех на интернету.

Иван Коновалов, врхунски стручњак из Семалт , дели ове пет питања које стратег треба да не пита приликом обављања својих задатака.

Питање # 1. Да ли можете да направите моје видео снимке и садржаје вирусним?

Искрено говорећи, није могуће да било ко направи ваше видео снимке и садржаје вирусне у року од неколико секунди. Само неколико продаваца и стручњака из друштвених медија могу предвидјети шта може бити вирусно и што није погодно. Одлазак на вирусе значи да ваши видео снимци и садржај треба да буду ангажовани, информативни и импресивни. Непредвидљиво је и немогуће мерити да ли ће ваш садржај бити вирусни на друштвеним мрежама и колико прегледа може добити за 24 сата. Једина ствар коју треба да урадите је пружање драгоцених и информативних ствари вашој циљној публици. Овако можете видети жељене резултате.

Питање # 2..Колико ће порасти након 30 дана?

Продавци садржаја фокусирају се на побољшање ваших органских резултата претраге, тако да никада не треба да их питате колико дана ће захтијевати извршавање задатака. Понекад, они могу дати жељене исходе у року од неколико сати, а у другим приликама не би било могуће да генеришу много ставова за вашу веб страницу. Не бисте требали очекивати чаробне резултате за месец или два и сачекати неколико недеља пре него што продавац садржаја изврши свој посао.

Куеситон # 3. Када треба да очекујем од моје веб странице или кључне речи на првој страници?

Постоји пуно тога за чување док промовишете своју веб страницу. Зависи од тога како је ангажовање вашег садржаја, ко је ваша циљна публика и колико кључних ријечи и фраза сте користили. Када је у питању планирање стратегије маркетинга садржаја, требало би се фокусирати на кључне ријечи, али их не стављајте у садржај. Гоогле је покренуо различите информације о томе како револуционирати претраживаче са ангажовањем садржаја. Претраживачи не могу добити вашу страницу добрим рангом док не користите и кратке кључне ријечи репа и дугих репа.

Питање # 4. Зашто ми требају сајтови друштвених медија?

Чак и када ваша публика не користи Фацебоок, Твиттер, ЛинкедИн и друге друштвене мреже, морате креирати засебне профиле за вашу веб локацију. Плус, никада не бисте никад питали свог продавца садржаја или стратега о томе зашто су друштвени медији важни за опстанак пословања, без ових платформи. Неке публике су много активније од других: то значи да вас људи увек траже без обзира на њихове локације. На пример, Фацебоок има преко 1,4 милиона активних корисника, Твиттер ужива више од 300 милиона месечних корисника, а ЛинкедИн је познат по преко 330 милиона регистрованих чланова.

Питање # 5. Зашто не користите постове за госте?

Најзад, али не и најмање, никад не треба да питате зашто продавач садржаја не користи постове за госте како би промовисао своје ствари. Допустите ми да вам кажем да зна боље од вас и жели да користи стратегије бијелог шешира за рангирање вашег сајта. Постови за госте су повезани са сајтовима за нежељену пошту и тактичком тактиком у облику црне шешир, тако да нема потребе за њима Source .

November 29, 2017