Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Авесоме Садржај без пуњења кључних речи

1 answers:

Када су у питању чланци и веб садржаји, различити људи вјерују да је СЕО све о пуњењу кључних речи. Уверите се да садржај који пишете није ослобођен репаративних кључних речи и бесмислених речи. Плус, досадни наслови ће вас одвести у нигде, и никада не бисте требали ићи с тим само ради претраживача .

Мицхаел Бровн, Семалт Манагер Суццесс Манагер, подсјећа да увијек требате запамтити да надувавање кључних ријечи неће вас водити било гдје. Уместо тога, ангажовање и корисни садржај је једини начин на који веб странице могу дуго да преживе - processus de gestion de la paie. Ако сте збуњени како оптимизовати садржај који ћете наћи на интернету и друштвеним медијима, ово је право место за вас.

Садржај који се може наћи:

Вероватно сте чули за владине институције, архитекте информација и продавце који воле да причају о СЕО-у. Садржај који се може пронаћи је тип садржаја који убрзо посећује много посетилаца. Када је реч о садржају који се може пронаћи, не морате да одвајате претраживаче са ваше веб локације и друштвених медија. Уместо тога, требало би да се усредоточите на креирање веб локација и чланака који се могу наћи за све типове корисника и могу вам дати пуно новца на интернету.

Морате се усредсредити на три врсте публике: публику вашег сајта, ону која се може ангажовати преко друштвених медија, и ону која ће пронаћи ваш садржај путем упитника претраживача посебно путем Гоогле-а..

Што се тиче разговора са локалним становништвом, можете креирати садржај који достиже њихова очекивања. Али, ако желите да проширите своју мрежу, треба да будете сигурни да ваш садржај укључује стварне посетиоце, а не боте. Ако пишете садржај који се може наћи без кључних речи, приметићете да ће многи људи волети да посећују вашу веб-локацију и путем претраживача и веб страница друштвених медија.

У стварности, путовање посетилаца је компликованије од ТВ емисије, штампаних огласа, производа које можете дијелити на Фацебооку, као и резултата претраживача. Требали бисте увек обележити странице које вас највише ангажују и уверите се да ваша публика ради исто.

Очигледно, већина додирних тачака су о претраживачима и СЕО-у. Дакле, чак и када ставите пуно кључних речи, то не би имало смисла за различите особе на интернету.

УРЛ-ови за контекст и појасни:

Јединствени локатор (УРЛ) је први и најзначајнији аспект вашег веб садржаја. Тамо ће ваша публика доћи и прочитати ствари које сте написали. Уверите се да је ваш УРЛ јасан и садржи главну кључну реч. Нема потребе да убаците пуно кључних речи унутар њега. За чист СЕО, већина стручњака каже да би УРЛ требало да буде кратка и свеобухватна. За ово можете користити услуге скраћивања УРЛ адреса

Наслови за читаоце:

Ваши насловници треба да буду за читаоце, а не за себе. Разни СЕОс се не слажу са насловима Х1, рекавши да нема позитивних утјецаја на Гоогле ранг листи. С друге стране, неки СЕО-и кажу да су наслове веома важне и да остављају трајно дејство на СЕО ваше странице.

November 29, 2017