Back to Question Center
0

Семалт: Блоцк Спам Спам на свом ВордПресс сајту

1 answers:

Ако приметите пораст у неким погледима на вашу веб страницу без СЕО-а, постоје шансе да сте постали жртва упућених спам сајтова као што су вебмастерс.цом и траффицмонетизе.орг - continental gislaved nord frost 100. Такви сајтови шаљу лажне посетиоце на вашу локацију и креирају неред у својим подацима из Гоогле аналитике.

Спам спам постао је велики проблем за вебмастере. Ако нисте упознати са овим изразом, Андрев Дихан, водећи стручњак Семалт , наглашава да је саобраћај од паука и бота који показују много посета у вашим Гоогле Аналитицс подацима.

Пошто они нису људи и нису заинтересовани за ваш садржај, никада нећете моћи да генеришете потенцијалне референце са непожељним спамом и не можете успјешно обављати своје пословање на интернету. Псеудо саобраћај је дизајниран да приказује много погодака у Гоогле аналитици, али стопа одбитка је проценат цента.

Зауставите спам спам на своје ВордПресс веб локације

Обавезно је да зауставите нежељену пошту у својој Гоогле аналитици ако желите да уживате у успешном пословању на Интернету. Морате га блокирати на ВордПресс вебсајту. За ово, требало би да имате у виду неколико ствари. Реферални спам додатци су дизајнирани да блокирају познате ботове и пауке у ВордПрессу, чиме се штеди доста времена вебмастера. Можете прилагодити и прилагодити поставке ваших домена и ријешити се те 403 грешке које могу изазвати мноштво проблема за вашу веб локацију.

Шта је референтна спам?

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5, текстуално поравнање: оправдајте; "> Спам за упућивање, као што смо већ поменули, су боји и пауци који ударе на ваше веб локације и покушавају да креирају повратне линкове за вас из својих не-пристних статистика. Они пенетрирају на ваша веб места и изазивају пуно проблема. Због тога је неопходно да их блокирате и из своје Гоогле аналитике и ВордПресса. Овде су једноставни начини за решавање спамминга и бота.

1. Користите хтаццесс датотеке

Можете користити .хтаццесс датотеке да блокирате и уклоните их са ваше веб странице. То је метод који штеди вријеме и даје многе користи за вебмастере. Ако сте нови у Гоогле аналитици, отворите свој рачун и прочитајте све о хтаццесс правилима и прописима. Користите их као основну и уклоните непожељне спамове на својим ВордПресс сајтовима.

2. Инсталирајте додатке за блокаду нежељене поште

Тачно је да у ВордПресс-у постоје многи додатци који у великој мјери блокирају нежељену пошту. Али, када изаберете одговарајући плугин, треба да будете сигурни да је добио позитивне рецензије од претходних корисника и пет звездица. Можете подесити своје поставке на основу имена домена, кључних речи и веб странице.

3. Филтрирање у Гоогле аналитици

Пре него што размислите о филтрирању у Гоогле аналитици, дозволите ми да вам кажем да неће блокирати пауве и ботове да дођу до вашег веб сајта. Уместо тога, корисно је само да се решите нежељеног саобраћаја и упућивања нежељене поште која је можда продрла у ваш налог Гоогле аналитике. Тако можете филтрирати непожељну непожељну адресу у Гоогле аналитици како бисте заштитили ваше ВордПресс веб локације од могућих претњи.

Ако вам је потребна додатна помоћ, можете нас контактирати било када или консултујте стручњаке ВордПресса који су ту да вам помогну да сазнате све о сигурности веб страница.

November 29, 2017