Back to Question Center
0

Семалт: 5 разлога због којих не добијате довољно хитова на сајту

1 answers:

Следећа је листа од пет подручја која се редовно занемарују јер власник или не разуме како функционише или како да их рукује. Имајте на уму да промене не представљају позитивне резултате и захтевају стрпљење.

Јасон Адлер, менаџер за успех купаца Семалт Дигиталне услуге, објашњава овде најчешће грешке у СЕО-у.

1. Није добар садржај

Тренутно, претраживачи , поготово Гоогле, третирају квалитет садржаја са великим значајем и постављају своје алгоритме како би се уверили да само добијају добар садржај. Низак квалитет садржаја и цјелокупна веб презентација су предуслов за ниске веб странице и минималан промет. Осим претраживача, друштвени медији такође имају индиректан утицај на рангирање и веб-саобраћај .

Садржај који сигурно повећава саобраћај задовољава све савете за писање радова након Панда и Пенгуина, објављене на високој ауторитативној страници, добро истражене и непристрасне.

2. У циљу проналажења високих конкурентних ријечи

То се углавном односи на претраживаче. Многе странице се такмиче да буду на првој страни СЕРП-а, која има само десет слотова. Претраживачи покушавају приказати најпоузданије странице на првих десет позиција. Већина ових локација је свесна најпопуларнијих кључних речи које се користе на тржишту..Због овог такмичења, покушај рангирања истих популарних кључних ријечи за предстојећу веб страницу је тешко.

Пошто популарне кључне ријечи нису у питању, алтернатива је кориштење дугог трага. Укључите дуготрајне кључне речи када користите алатку за кључне речи Гоогле јер имају мање конкуренције. Саобраћај на веб сајту можда неће бити толико популаран од кључних кључних речи, али је одличан начин повећања перцепције повјерења у претраживачима.

3. Слов Вебсите

Гоогле користи брзину као ранг фактор јер жели да максимизира своје корисничко искуство. Чак и тако, купци ће вероватније поново посетити веб локацију са брзим оптерећењем. Ако се учитава споро, корисници ће изаћи из странице. Страница или страница може примити референтни саобраћај из других извора, али не испуњава минималну брзину оптерећења од 4-5 секунди, чиме се посетиоци остављају да оду без гледања било чега. Ако се време учитавања повећава на веб локацији, онда ће хитови веб сајта бити сигурни да ће се побољшати, што такође има тенденцију повећања промета. Такође повећава шансу да се појављују у првих десет слотова.

4. А Хит би Панда или Пенгуин

Промене у алгоритму претраживача могу утјецати на то како се веб локација рангира на СЕРП, а самим тим и на количину примљеног саобраћаја. Ако Панда или Пенгуинс удари на вашу локацију, онда доживљени саобраћај значајно наставља да пада сваког дана. Упоредите извештај Гоогле аналитике са ситуацијом када је саобраћај почео да одбија када је Гоогле направио исправке у свом алгоритму. Ако постоји корелација, онда наставите да правите и неке измене да бисте повратили промет на интернету.

Да није било ниједне од њих, онда је можда и даље млада, мало је садржаја, нема доказа о употреби друштвених медија, алтернативних извора саобраћаја или израде једне или више наведених грешака у СЕО-у

5. Најам погрешне СЕО Фирме

Данас постоји доста самопроизведених СЕО стручњака на интернету. Избор погрешне СЕО компаније може коштати пословање свог саобраћаја и друге могућности. Не верујте свему што се појављује на интернету. Потврдите и потврдите сваку особу или групу коју преузимате за СЕО анализу Source .

November 29, 2017