Back to Question Center
0

Питајте Семалт Како победити борбу против Дародар рефералне спам

1 answers:

Важно је блокирати дародар.цом нежељену пошту у својој Гоогле аналитици пре него што буде прекасно, а лажни саобраћај који лош ликује на ваш рачун смањује ваш ранг претраживача . Најбоља опција је креирање филтера хостнаме у Гоогле аналитици. Срећом, Гоогле нам је пружио пуно корисних савета и упутстава о томе како креирати унапред дефинисане филтере како бисте искључили промет са референцом дародар.цом са вашег налога - banco de dados online gratuito. Ако сте приметили неке чудне линкове упућивања у извештајима Гоогле аналитике који вас преусмеравају на аффилиате линкове еБаи.цом и Амазон.цом, да вам кажемо да је руски преварант прикупио гомилу ИД-ова за праћење Гоогле аналитике и укључио малвер у све њих. Постоје шансе да ваша веб локација прима злонамерни саобраћај јер је идентификовао и ваш ИД за праћење.

Оливер Кинг, Семалт Менаџер за успех клијента, објашњава да овај руски момак користи све ове ИД-е да пере Гоогле Аналитицс без обзира на своје веб странице. Штавише, он шаље одређени УРЛ за реферера, покушавајући да превари вашу Гоогле аналитику. Видјет ћете тај УРЛ на вашој веб страници, и он ће вас преусмерити на аффилиате линк који је лош момак оставио иза себе. Најчешће се Амазон и Алибаба користе као аффилиате везе, али је лош момак уградио многе аффилиате везе и преусмерио кориснике у нади да ће своје производе продати на интернету и добити неку провизију. Већина трговачких веб локација враћају аффилиате ИД-ове у колачиће неколико дана, а лоши момци и даље зарађују новац путем вашег сајта.

1..Неки људи ће вас замолити да промените датотеку .хтаццесс на вашој веб локацији, али то није добро јер ништа лоше неће посетити вашу веб страницу.

2. То не утиче на вашу веб локацију, тако да не би требало да бринете о томе. Уместо тога, то ће утицати на извештај аналитике, а стопа одбитка може бити повећана.

3. Реферални УРЛ-ови ће имати ИД за праћење Гоогле аналитике. Овај руски тип ће одредити ко посети референтне УРЛ адресе пре него што их преусмери на своје аффилиате везе.

4. Прва имовина на вашем Гоогле Аналитицс налогу ће се сада и тада погодити - имовина са ИД-ом за праћење завршиће се словом "И".

5. Аффилиате ИД-ови се чувају у колачићима, не стварају никакве проблеме за ваш рачунар или вашу веб локацију. Али он ће наградити тог лошег момка у вези са провизијама и авансним плаћањима.

6. За нова и основна места, требало би да блокирате нежељену пошту користећи унапред дефинисане филтре хостова у Гоогле аналитици.

Спам спам сајтова је један од главних проблема и представља облик вештачког саобраћаја који руши рангирање сајта на интернету. Морате имати на уму да ниједан човјек не посјећује вашу веб страницу. Уместо тога, спам нежељене поште дародар.цом посећује вашу веб локацију, ствара приказе и добија оне снимке снимљене на рачуну Гоогле аналитика. Дакле, ако икада приметите грешку у рефералном саобраћају вашег аналитичког налога, можда ћете бити заинтересовани за креирање филтера или промену поставки датотеке .хтаццесс. Ово ће спречити лошег момента да преусмјери своје посјетиоце на своје веб странице засноване на провизијама.

November 29, 2017