Back to Question Center
0

Не пропустите! Семалт пружа СЕО експерименте који бисте требали пробати ове године

1 answers:

СЕО је једна од најчешћих и робустних методологија или стратегија за повећање органске видљивости ваше веб странице на интернету. Постоје неке ствари, тактике и идеје о којима треба водити рачуна. Једна реч која може дефинирати оптимизацију претраживача је "експериментисање". Обавезно је покушати неколико кључних речи и експериментирати са новим стратегијама и методама за постизање успјеха на интернету.

Јасон Адлер, менаџер за успех купаца Семалт , овде је дискутовао о неким операцијама које требате покушати ове године.

Да вам кажем да су експерименти основа за оптимизацију претраживача и гарантују већи промет на вашим веб страницама. Без СЕО експеримената, можда неће бити могуће да било ко покреће револуцију на Ворлд Виде Вебу.

Експеримент 1: Обрезивање садржаја

Сви СЕО стручњаци знају да је садржај краљ. Нема сумње у то јер, без квалитетног садржаја, ваша страница не може да седи на интернету. Нажалост, различити људи преферирају спиновање садржаја како би уштедели своје вријеме и труд..Ова стратегија никад неће дати жељене резултате. Због тога требате креирати квалитетан садржај и користити различите релевантне кључне ријечи у својим чланцима. Различити људи верују да то значи стварање пуно чланака дневно. Заправо, то само значи да сваког дана напишете један чланак и то би требало да буде врхунског квалитета. Агенције напорно раде како би њихов садржај писали врхунски писци из свих крајева свијета. Они поштено плаћају својим писацима и пружају им пуно посла. Не би требало да пишете само чланке о квалитету, већ и експериментишите са новим кључним речима и фразама како бисте добили своје странице индексиране у резултатима претраживача. Гоогле оцењује све странице веб сајта на основу квалитета садржаја и вашег општег ауторитета домена. Ако сте креирали много страница, важно је да их индексирате са добро написаним чланком или веб садржајем.

Експеримент 2: Оптимизација корисника искуства

Кориснички доживљај увек се рачуна без обзира на који део света живите. Размислите о томе као кључ успеха и пружите својим посјетитељима одлично искуство. Интегришите различите стратегије у свој СЕО као невероватни експеримент, тако да све више и више људи показује интересовање за ваше веб странице. Не би било погрешно рећи да су Гоогле алгоритми и стратегије промијењени у последњих неколико месеци. Дакле, ви бисте морали боље да разумете шта претраживачи желе и како донети позитивно искуство за своје кориснике на веб локацији. Што више разумете менталитет ваших посетилаца, боље су ваше шансе да побољшате и ангажујете и посетиоце и претраживаче посебно Гоогле.

Експеримент 3: Повећање унутрашњег повезивања

Специјалиста за СЕО зна знацај фокусирања на спољашње и унутрашње везе. Повећање ваших унутрашњих веза у великој мери је важно. Залијевање кључних речи или неадекватан текст сидра није потребан само да бисте добили везе до ваших различитих чланака. Уместо тога, требало би да покупите различите теме и побрините се да квалитет није компромитован по било којој цијени. Повезите све релевантне странице једни са другима и добијете добре резултате у року од неколико недеља Source .

November 29, 2017