Back to Question Center
0

Како да обришете нежељену информатичку везу аналитике & ндасх; Објаснио је Семалт Екперт

1 answers:

Сваки дигитални продавац имао је тешко вријеме приликом покушаја уклањања нежељене поште. Спам за упућивање долази због ометања података Гоогле аналитике. Заврљавате са метрикама веб локација које су или неправилне или немају конзистентност у протоку података. Сваки вебмастер би требало да избрише нежељену пошту како би имала веродостојне информације о веб страници промета . На пример, Дародар је обичан референтни извор саобраћаја - bonus code paradise. Можете да избришете нежељену пошту са ваших података из Гоогле аналитике. Већина покушаја оптимизације претраживача не успијевају због лошег циљања и промета са органских ботова. Можете уклонити нежељену пошту из ових домена и мрежа. Такође постоји велика потреба за побољшањем претраживања које сте направили на вашој веб страници.

Овај СЕО чланак који је обезбедио Артем Абгариан, врхунски стручњак из Семалт , може учинити да ваша страница остане без упућивања спам.

Отклањање непожељне спам

Вебмастери могу уклонити нежељену пошту са свог веб сајта саобраћаја. Гоогле аналитика има домен који помаже у уклањању непожељне спам са њихове контролне табле. Свака особа која послује на веб локацији е-трговине би требала имати рачун Гоогле аналитике за ту сврху. На картици админ, обично постоји начин да се блокира саобраћај који долази из неких домена. У овом менију можете искључити све саобраћај који долази од бота и пописивача..У неким случајевима може бити доступан лажни промет од интернетске мреже ваше компаније. Можете искључити такве ИП адресе које могу бити усмерене на ове људе.

На овом менију можете избјећи неколико ИПА саобраћајних сервера. Саобраћај нежељене поште који долази из ових извора може садржати неке злонамјерне програме који могу учинити читаву вежбу веома тешко контролираним. Такође може постојати списак имена домаћина који могу довести до нежељеног саобраћаја. Брисање ових имена домаћина може учинити цело искуство довести до замке. Гоогле аналитика има могућност искључивања рефералне нежељене поште из имена домаћина који садрже нежељену пошту

Повећајте присуство на мрежи

У оптимизацији претраживача, ауторитет домена је суштинска карактеристика коју већина вебмастера покушава извршити. Ваш домен би требао имати власт у својој циљној ниши. Постоје и друге бројне технике које људи користе како би остварили снагу своје домене. Неки вебмастери могу да изводе технике као што су Цоунтер Сеарцх Енгине Оптимизатион (СЕО). Поруке екстерног госта могу се појавити као нежељена пошта на неким другим метрикама веб сајта. Важно је повећати присуство ваше веб странице у овом погледу. Такође можете учинити искуство претраживања ових људи продуктивним. Безбедна веб страница се лако пење на претраживаче .

(30)

Заклучение

Већина дигиталних продаваца има проблем елиминисања промета са референцама из метрика Гоогле аналитике. Ово су лажне веб посете које изгледа да потичу из домена као што је Дародар. Можете да избришете нежељену пошту тако што ћете научити неколико начина контроле овог саобраћаја. Ова СЕО смерница вам може помоћи да направите успешну веб локацију е-трговине, која је бесплатна од оваквог саобраћаја. Вебмастери користе блиско присуство на вебу да би се осигурало да њихови веб сајтови остају близу претраживача СЕРП-а. Током СЕО процеса, неопходно је брисање рефералне спам-а са података о веб локацији.

November 29, 2017