Back to Question Center
0

Једноставан разлог зашто Гоогле не може да стоји на вашем сајту & ндасх; Одговор Семалт Екперт

1 answers:

Ако верујете да је клијент кључних речи од суштинског значаја за СЕО, ви правите велику грешку! Пуњење кључних речи је термин који објашњава да користите пуно речи без обзира на квалитет. Другим речима, можемо рећи да то укључује коришћење много фраза и бесмислених речи у чланку, а циљ вебмастера је да доведе све више промета, побољшавајући рангирање својих сајтова . Нажалост, пуњење кључних речи води Гооглеу да уведе казне на вашој веб страници - ludoteca castello facebook.

Међутим, Игор Гаманенко, Семалт Менаџер успеха купаца, наводи да је могуће избећи ову казну задржавајући савршену густину кључних речи. Не бисте требали користити пуно речи и фраза, јер ће их претраживачи означити као нежељени. Такође, не треба заборавити да Гоогле не узима лагано пуњење кључних речи. Заправо, имплементирала је неколико стратегија како би се осигурало да су сви чланци написани правилним протоком, језиком, а не постоји пуњење кључних речи. Овдје ћемо вам рећи како избјећи пуњење кључних ријечи и задржати квалитет вашег садржаја на пристојном нивоу.

Шта је кључна реч?

Пре него што разговарамо о било чему другом, дозволите ми да вам кажем да је кључна реч надувавање непримерна употреба кључних речи и фраза у вашем садржају..Уверите се да су ваши чланци добро написани и да се придржавате минималног броја речи у сврхе СЕО. Требали бисте такође разумјети основне концепте пуњења кључних речи. Када радите на специјалистичком СЕО-у, он или она покушавају да унесу кључне ријечи како би побољшали рангирање ваше веб странице. Заиста, такве сјајне технике могу донијети ваш садржај на врху, али исходи никада нису дуготрајни.

Када ваша страница постане на првим страницама Гоогле-а, претраживач ће оцијенити његов квалитет и може га уништити ако га попуните кључним ријечима. Због тога никада не би требало да ангажујете стручњака за СЕО који је добар у писању бесмислених чланака и посвећује више пажње кључним ријечима од квалитета.

Према Википедији, Гоогле сматра да надувавање кључних речи представља непоштену праксу. Дакле, од суштинског је значаја за слободне писце и кустосе садржаја да осигурају квалитет писаних текстова. Требали би задржати кључне речи на минимуму и покушати да корисницима пруже све више корисних информација.

Проценат кључних речи:

Ако сте збуњени у проценту процене кључних речи, дозволите ми да вам кажем да неке кључне речи које користите у чланку треба да одговарају правилима и прописима компаније Гоогле. Најчешће, СЕО-ови препоручују да густина кључних речи не би требала бити више од два процента, а најбоље кључне ријечи могу бити истакнуте у вашим чланцима. Можете израчунати густину кључних речи помоћу многих алата. Саветујемо вам да не користите једну кључну реч више од два пута у чланку од 300 ријечи. Можете повећати бројање ријечи и укључити исту кључну ријеч од четири до пет пута, али то је максимална граница.

Моз Може помоћи:

Моз.цом је позната СЕО консултантска страница, која вам пружа решења за све ваше СЕО проблеме. На овом сајту можете креирати налог и постављати питања. Можете такође искористити своје претплате и преузети плугине који би највише одговарали вашој веб локацији.

November 29, 2017