Back to Question Center
0

Да ли је руска спам најневарнија у свијету? & ндасх; Одговор Семалт

1 answers:

Јулиа Васхнева Семалт Сениор Цустомер Суццесс Манагер, је дубоко забринута због тога што је руска нежељена пошта тренутно постала значајан проблем и једна је од најгорих врста спама на интернету. Садржај и чланци који се шаљу у ваше пријемно сандуче варирају од основних огласа до опасних вируса који могу у великој мери оштетити и кориснике и ИСП мреже. И сигурно је рећи да ће ово заузети пуно драгоцених информација, ресурса и времена - фотограф на свадьбу цены.

Зашто Русија?

Као и друге земље, Русија је недавно предузела неке значајне кораке ка спречавању вирусних напада и спама. Упркос свим тим мјерама, корисници широм свијета још увијек добијају спам е-пошту потичу из Русије. Тако можемо рећи да можда неће бити могуће филтрирати е-пошту у целини. СпамЦоп.нет је покренуо неке стратегије за повреде е-поштних ИД-ова великог броја корисника. Зашто је немогуће контролисати? Главни разлог је то што недостаје ДНС црна листа. Нема постављеног система за блокаду нежељене поште, па чак ни филтери не могу филтрирати руски спам због неадекватних сигурносних мера.

Оснивач руског спам:

Вардан Кусхнир је рекао да стоји иза руског спама. Био је познати инжењер софтвера који је дуго могао напредовати у овој области. Нажалост, овај човек је покупио погрешан пут и употријебио Интернет деструктивним и злонамјерним спамом. После борбе са својом владом из политичких разлога, Кушнир је направио другу руту и ​​почео да користи своје оружје - спам. Он је мудро користио кампање е-поште и продао акцијама Софима..Једна ствар која је зауставила овог лошег момка је била држава Кансас која је захтевала доказе о извршеним трансакцијама. Такође, верује се да је овај човек иза руских спам операција које су се фокусирале на политичке и друштвене пријетње.

Неки од његових пријатеља тврде да је Кунсхир увек желео да постане успешан програмер софтвера, баш као Билл Гатес. Али изабрао је другачији пут и није успео. Његови хварски антики и пуно спама довели су га да шири страх у својој земљи, што је резултирало великом количином кризе и чак убиствима.

Руски спам данас:

Куншир је ових дана оставио непрекидан утисак на спамере. Разне руске спам поруке говоре о јединственим и иновативним шемама. Неки од њих нуде производе и услуге по ниским цијенама, док су остали укључени у погрешну робу и онлине коцкање. Један од примарних и најистакнутијих облика нежељене поште је рекламирање лажних Ролек сатова.

Док неки корисници можда нису чули за то, пошто поруке које примају не могу се превести на енглески, остали су забринути за будућност пошто су њихови пријемни сандучи попуњени великом бројем спам-порука. Ево како да задржите оне е-поруке које садрже стране језике:

(30)

1. Можете креирати одвојене везе за сачувану е-пошту.

2. Требали бисте избрисати е-пошту која је уклоњена, сачувана или је присутна у директоријумима.

3. Требали бисте га пребацити у фасциклу смећа и одмах га обрисати.

Ако примате пуно е-поште, можете ограничити њихов број и послати остатак у нежељену пошту.

November 29, 2017