Back to Question Center
0

Блацк Хат СЕО тактика која треба избегавати према Семалт

1 answers:

Топ претраживач рангирање често подразумева здрав ниво промета на вашој веб страници. Због тога многе компаније значајно улажу у маркетинг претраживача. Како се битка за врхунско рангирање резултата претраживача интензивира, неки су се прибјегли тактици Блацк Хат СЕО такмичења.

Гоогле је ухваћен много тактичких опијености које маркетери усвајају да се попну на ранг листе претраживања. Ажурирао је своје алгоритме како би идентификовао ове трикове и санкционисао кривце тако што су смањили њихов ранг претраживача или их протерали.

Губитак видљивости на Гоогле значи нижи промет, што доводи до мањих конверзија и опадања вашег пословања. Маркетиншки и дигитални маркетинг агенције које нису свесне Гоогле правила често почињу ове злочине што доводи до лошег рангирања претраживача.

Јацк Миллер Семалт Сениор Сениор Цустомер Суццесс Манагер, саветује вас да избегнете следећу тактику СЕО тактике:

  • Садржај Спиннинг
  • Пуњење кључних речи
  • Поклон
  • Спам коментар

Садржај предење

Неки програми преписују чланке који користе синоним и другу терминологију; ово се врти. Ови програми користе тезаурус да алоцирају синониме и алтернативне речи како би делови изгледали другачије.

Гоогле је пронашао начин идентификације спун чланака. На необучено око, чланци могу изгледати јединствено, али су често неприродне за читалачке људе..Пази на онлине продавце који тврде да могу да повећају своје рангове за претрагу и произведу бројне чланке. Неки од њих користе спинерере за артикле.

Пуњење кључних речи

Гоогле је рангирао странице према броју времена када су се појавиле кључне речи. Ускоро су продавци стављали кључне ријечи по читавом садржају са мало пажње за читаоце. Тако је Гоогле ажурирао своје алгоритме да узме у обзир и друге факторе као што су читљивост људи и информације о садржају.

Данас, густина кључних речи између 5 и 10% може учинити Гоогле да казни свој садржај са нижим ранг листе претраживања. Кључне речи могу повећати рангирање, али Гоогле покушава да сазна више о томе на чему се ради страница или садржај, тако да кључне речи морају природно да се уклопе у садржај.

Спам коментар

У покушају да добију повратне линије, неки маркетиншци прибегавају коментарисању ауторских блогова и сајтова. Пошто линкови доприносе рангирању вашег сајта, то изгледа као сјајна стратегија. Линкови са ауторитета вебсајтова и блогова носе велику тежину у побољшању ранг листе.

Једна тактика коју су продавци претраживача савладали објављује коментаре са линковима на друге веб странице у одељцима коментара. Страница на којој коментирате може да прикаже линк и пријавити је као нежељену пошту Гоогле-у. Ово је лоше за рангирање.

Ово је када је садржај прикривен. Паукови претраживача видеће да је садржај о теми попут астрологије. Када корисници претражују астрологију, проналазе садржај међу астрологијама само да схвате да је задовољан најновијим филмом Стар Варс.

Схади маркетинги то постижу тако што пајдерима претраживача пружају различит садржај од читалаца. Ово доводи до озбиљних казни од претраживача ако се открију.

Заклучение

Тактика такмичења Блацк хат-а успева јер понуди нешто од пречице до високих ранга претраживача, али су све ризичније и потпуно не вреди покушати. Користите тактику такмичења у бијелој шеширу, која захтева више напора и времена, али плодови су слатки високи рангови за претрагу минус претња пенала Source .

November 29, 2017