Back to Question Center
0

Алт Тагови и наслов Тагови Оптимизација Са Семалт

1 answers:

Разлог због којег људи одлуче да укључе слике у текст је да ојачају поруку садржану у њима и привлаче људе да га прочитају. Франк Абагнале, Семалт Семалт Менаџер Суццесс Манагер, каже да би требало да увек запамтите да додате алт атрибуте сликама које ћете поставити. Алт и ознаке наслова довољно повећавају текст за паукове претраживача да их попуњавају како би повећали видљивост. Алт таг означава све што видите на слици у речима - شركة نقل العفش داخل مكة.

Алт ознаке и ознаке наслова

Алт и насловне ознаке нису технички ознаке и само обавештавају садржај и функцију слике на тој страници. Читачи екрана се такође ослањају на алт ознаке да би описали слијепим и слабовидим људима каква је слика.

Дакле, све слике морају садржавати алт ознаке. Они не само да граде ваш СЕО, већ и особама са оштећеним видом да разумеју употребу слике у посту. Атрибути атрибута у чланцима нису обавезни, али у неким случајевима могу бити корисни. Међутим, остављање их не би штетило ваш чланак.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> Људи који користе слике да би повећали визуелну привлачност поста сами треба да престане да раде. Разлог је у томе што би требало да буду у ЦСС, а не у ХТМЛ чланцима. да промените слике, користите нултни атрибут, који оставља опис празан. Ако читачи екрана нађу ту слику алт таг, они ће их једноставно прескочити.

Алт текст и СЕО

Гоогле инсистира да његови корисници треба да креирају алт текстове за своје слике, јер на њих ставља пуно вредности. На пример, према Иоаст СЕО анализи садржаја, морате имати бар једну слику са алт ознаком која се фокусира на кључну реч или фразу која ће повећати квалитет вашег чланка. Међутим, чак и када то раде корисници, не би требали спамирати кључну ријеч у све алт ознаке. Алт и насловне ознаке које садрже кључне речи треба да иду руку под руку са квалитетним и сродним сликама.

Ако постоји кључна реч која може помоћи људима да пронађу садржај на слици, не заборавите да га укључите у алт текст.

Алт и Титле Аттрибутес у ВордПрессу

Друго место на којем можете да користите алт и насловне ознаке налази се у сликама које се оне постављају на своје постове ВордПресса. ВордПресс додељује насловну ознаку као подразумевану алт ознаку ако власник заборави да га прикаже на своје слике. Она копира насловни текст из описа наслова и пастира га у алт таг атрибуту. Боље је него имати празан алт атрибут, али је и даље слаб у побољшању доступности ваше странице.

Одложите време да бисте креирали информативну алт ознаку и укључили је у своје слике. ВордПресс интерфејс вам омогућава да ручно додате алт текст кликом на слику и изаберите едитовање.

Једини начин да СЕО слика може имати користи од вашег чланка и накнадних постова је ако добијете ситне детаље исправно. Штавише, нећете остављати особе са оштећењем вида из садржаја.

November 29, 2017