Back to Question Center
0

Како да креирам повратне линкове за сајт без плаћања?

1 answers:

Ако желите да креирате повратне линкове за сајт, уместо да брзо добијете неке плаћене - можда сте већ направили добро формулисану одлуку. Да се ​​суочимо са тим - понекад се чини да је подношење пријава за трговање везама веома обећавајући напор. Заправо, међутим, постоји много већа шанса да учините више штете вашем тренутном напретку рангирања, умјесто да користите било какав мјерљив и дуготрајан подстицај у саобраћају, ЦТР-овима, конверзији итд.Ствар је у томе што Гоогле наглашава да додели само квалитетне и природне стратегије изградње линкова. То значи да је за креирање повратних линкова за веб локацију на прави начин потребно уложити мало времена и напора да привучете само релевантне треће стране и блогове. Па, савремени концепт квалитетне и органске везе није тако једноставан и једноставан као што је био, на пример, пре две или три године. Добра стара времена су већ прошла.


Данас можете успешно креирати повратне линкове за сајт само када користите праве практичне акционе планове, у складу са одржавањем опште СЕО стратегије стално се разматрају и прилагођавају иза њих. Али још увијек нема потребе за бригом - долази до неколико доказаних начина за добијање квалитетних веза. Све што вам треба овде је улагање времена и труда - с обзиром да нисте један од оних људи који нису у добром стању - и профил вашег линка је сасвим добро изграђен. Иако неки од следећих корака вероватно неће трајати више од неколико минута да бисте имали све на свом месту, њихов велики потенцијал за побољшање СЕОа никад не треба потцењивати. Дакле, доле су неки од мојих најважнијих начина за креирање повратних линкова за веб локацију - наравно, ефикасно и наравно без плаћања новца.

добијате квалитетан садржај који доноси вредност

Очигледно је да привлачење више посетилаца уживо са јединственом, квалитетном и бесплатном информацијом са стварном вредношћу је вероватно најбољи начин за стварање повратних линкова за веб локацију органски и без икаквих ризик од зараде рангирања. Све што вам треба је да обезбедите упечатљив садржај странице (чврсти чланки, студије случаја итд. ) да би га више људи поделило, повезало се с њим и споменуло га на другим местима на Вебу. На тај начин, размислите о преобликовању дела вашег текстуалног писања у нешто више уочљив и привлачан, као што су корисне инфографике, табеларне таблице, кратке студије случаја, графикони итд.

Направите највише од такмичара

Па, ништа није у реду с шпијунирањем на нишним конкурентима на вријеме за више информација о њиховом успјешном искуству у вези изградњу како бисте фино подесили своје даље напоре на најбољи могући начин. Не оклевајте да покушате да користите један од оних популарних онлајн алата за истраживање и анализу бацклинк-а доступних на отвореном приступу. Што се тиче мене, пронашао сам следеће оквире корисније за добијање непроцењивог конкурентног увида - Моз'с Опен Сите Екплорер (Моз), Семалт Анализер (Семалт), Сцреаминг Фрог СЕО Спидер. Све тамо може одлично радити. Само размислите о оним већ истраженим рутама до највиших ПагеРанк и ауторских извора да бисте креирали повратне линкове за сопствену веб страницу или блог.

Боттом Лине

Имате солидан садржај да бисте природно генерисали квалитетне повратне линкове и користили своје конкуренте у конкуренцији да би поновили своје најбоље победе за своју предност - био би одличан али ипак није довољан. На тај начин, будите сигурни да наставите напорно радити не само за изградњу повратних линија, већ и за вашу јачу власт и јавну свијест. Размислите о интервјуирању врхунских утицајника у вашој индустрији, привлачењу шире публике на популарним друштвеним медијима, проширивању својих најбољих ремек дела путем постова и чланака у блоговима, као и пружању паметних и инсигхтфул коментара за уживање у заслуженим повратним линијама за узврат Source .

December 22, 2017