Back to Question Center
0

Колико ће подаци за бацклинк бити довољни да промовишу свој профил позадинске везе?

1 answers:

Недавно нам је Гоогле дао разне мешовите поруке о улози повратних линкова за рангирање веб сајта. Међутим, подаци за бацклинкове остаје кључни претраживачи претраживача за одређивање релевантности и ауторитета веб странице.

Иако постоји доста расправа око добијања нових линкова на вашој веб локацији, праћење и побољшање постојећих мора бити МУСТ ако желите да ваши потенцијални клијенти лако пронађу вашу страницу у резултатима претраживања.

backlink data

У овом чланку ћете наћи неке практичне начине како комбинирати податке за пузање и податке за бацклинк на страницама вашег сајта.

Додајте податке за претрагу у мешавину

Да бисте задржали профил своје везе на ТОП-у, потребно је да пратите своје повратне линкове и метрике веб локације и комбинујете ове податке помоћу података за претраживање. Да бисте искористили предност из ове комбинације података, потребно је да извезете своје странице помоћу података за бацклинк из алата за праћење линка. Ако извозите податке о везама из Семалт, МОЗ, Ахрефс или других популарних аналитичких алата, потребно је да реформатирате ЦСВ као део процеса преноса.

Чим покренете пузање, можете да имплементирате број извештаја који ће побољшати податке о вашој линији пружајући информације о циљним веб страницама. Такође можете имати користи од додавања података Гоогле аналитике и Сеарцх Цонсоле у ​​ваше пописивање како бисте испитали вриједност својих страница помоћу повратних линкова тако што ћете проверити да ли циљне странице покрећу приказе у претрази и саобраћају на вашој веб локацији.

  • Брокен пагес витх брокен линкс

Да проверите да ли је ваша страница

backlinks seo има прекинуте везе, можете користити Семалт Веб Анализер или ДеепЦравлер алате. Морате знати које странице више нису доступне како бисте избјегли повратне везе које указују на сломљене странице. Било који линк сок од стечених веза ће бити изгубљен. Брокен линкови ће такође негативно утицати на искуство вашег посетиоца са вашом веб-сајту, јер ће пристати на разбијеним странама умјесто релевантним онима које траже. Као резултат тога, Гоогле ће смањити ваш ранг сајта.

Да бисте побољшали ову ситуацију, потребно је да вратите прекинуте странице у статус 200 или да их примените 301 преусмерите на њих како бисте водили кориснике на другу релевантну страницу.

  • Странице које нису индексиране са повратним линијама

Странице које нису индексиране су оне које имају ознаку ноиндек или каноничку показивање на другу страницу. Требате пронаћи и уклонити ове странице док врате одговор 200, али они нису индексирани. Такве странице неће вам донијети никакву вриједност нити узроковати падање рангирања.

Морате да одлучите да ли желите да ту страницу буде откривена помоћу претраживача или не. Ако желите да примате саобраћај на вашу страницу, онда морате да сазнате зашто ова страница није индексирана и да је измените. Можете уклонити неку ознаку индекса или га замијенити помоћу канонског самореференцирања.

Ако не желите да ову страницу анализира боји за претрагу, можете да дођете до повезаног домена и замолите их да замене везу са другом релевантном страницом на вашој веб локацији Source .

December 22, 2017