Back to Question Center
0

Како побољшати СЕО сајт кроз повратне линкове на блогу?

1 answers:

Неки СЕО стручњаци и вебмастери тврде да гостовање блоговима није више вредније за промоцију пословања, а чак их сматрају претраживачима као спамми линије. Међутим, да ли треба да верујемо у то? Упркос доказима супротно, још увек постоји много мита везаних за гостовање блоговима, првенствено ако се користи као стратегија изградње линкова.

Постоји пуно доказа који нам показују да је блог бацклинк СЕО фантастично користан када се правилно користи. У овом чланку ћемо размотрити како можете користити гости постове за изградњу репутације, ауторитета и изложености кроз СЕО повратне линкове из блог постова.

blog backlinks seo

Митови о гостовању на блогу

Постоји пуно стручњака који имају тенденцију да мисле да гостовање на блогу постаје сувише спамично. Они не препоручују да се ослоне на гостовање и одбијају да прихвате СЕО блоггинг као што је то.

Ако сте власник блога, вероватно сте добили масовне спамиране е-поруке са нултом персонализацијом или намјером да креирате квалитетан садржај. Неке треће стране траже од вас да ставите везе у телу чланка. Са Гоогле-ове перспективе, можете видети како ове везе могу изазвати изазове за ваш домен. Садржај је ниског квалитета, недостатак значајних информација заснованих на истраживању и није повезано са било којим стварним аутором. Највећи број повратних линкова из оваквог садржаја доводи до лажних аффилиате веб извора.

Међутим, у овом случају описујем очигледну нежељену пошту. Ову врсту нежељене поште можете открити од првог погледа. Али ако говоримо о суптилном спамовању линкова, где је садржај квалитетан и заснован на истраживањима. Имате неке шансе да откријете ову врсту спама.

Гоогле наглашава следеће три тактике које су посебно осуђене:

  • пуњење промотивних веза на вашој веб локацији;
  • Чланци пишу писци који немају никакво искуство у одређеној сфери и пишу на теме о којима и нису ни чули;
  • Користите исти садржај у свим чланцима, стварајући дупликације.

backlinks seo

Уобичајени проблем међу власницима веб страница је да унајмљују непрофесионалне чланке који нису компетентни у сфери. Од њих се тражи да пишу варијације истог чланка и шире га као гости. Она ствара значење о гостовању да је то спамична активност.

Међутим, ако унајмите писца који заиста разуме предмет, добићете другачији резултат. По правилу се на први поглед види да је овај садржај заслужан за добијање везе.

Дакле, да бисте добили вриједност из блог линкова СЕО, потребно је дијелити студије случаја, истраживаче тржишта, методе које користите у свом раду и смјернице које ће вашим читаоцима имати одређену вриједност. На крају, доносиће вам дивне резултате у вези са рангирањем и задовољством читатеља Source .

December 22, 2017