Back to Question Center
0

Који су начини добијања БацкПресс линкова?

1 answers:

Бацклинкс су такође познати као улазни или долазни линкови. Ове везе се постављају на једној веб страници, али указују на другу. Подизањем броја долазних веза повећава се популарност сајта. Због тога је савршена техника за повећање промета веб извора и учинити га познатим међу корисницима. Број и квалитет повратних линкова су један од најзначајнијих фактора рангирања за Гоогле. Због тога су вебмастери користили повратне линкове како би повећали позицију рангирања сајта и учинили веб страницу више СЕО-фриендли. Ако је сајт упућен на више повратних линкова, вероватније је да ће их претраживати корисници.

Који су разлози за стварање БацкПресс линкова?

Количина и квалитет повратних копија је кључни фактор у оптимизацији претраживача. Вањске везе имају неке предности у оптимизацији веб странице тако што привлаче нове посјетитеље на веб локацију и повећавају промет на вашим веб страницама. Они играју значајну улогу у јачању слиједеће базе и подизању свијести о бренду. Штавише, долазне везе су корисне у смислу да побољшавају радне перформансе сајта и повезују локацију са другим мрежама.

Како додати Бацклинкс у ВордПресс?

Вебмастери који истовремено покрећу неколико извора веба могу у потпуности искористити повратне линкове како би међусобно повезали сваку локацију. То је савршен начин повећања промета на свим веб страницама. Међутим, неки власници веб страница се осећају збуњени да правилно креирају повратне линкове. Зато вам окупљамо неке корисне савјете који ће вам помоћи да направите добре повратне линкове на ВордПресс:

  • Размијенити повратне линкове са другим сајтовима

Најједноставнији и органски начин стварати релевантне повратне везе је да их размијените са другим сајтовима. Можете једноставно контактирати вебмастера у својој ниши и успоставити узајамно корисне односе. Можете га замолити да ставите своје повратне линкове на његову локацију са условом да ћете га учинити исто са своје стране. Ова вин-вин техника је погодна за вас и за вашу партнерску веб локацију.

  • Саопштења за јавност

Важно је рећи вашим потенцијалним купцима о новитетима и променама у вашем послу. Те информације морате кратко и убедљиво презентирати и дистрибуирати различитим агенцијама за штампу. Добро писане саопштења за штампу могу објавити неке од високо ауторитативних сајтова за вести које вам могу наградити као писца са повратним линковима бесплатно.

  • Препоруке производа

Још један органски начин за изградњу веза је писање сведочења о роби или услугама које високо цените. Ако ваш исказ испуњава тражене стандарде, он се може приказати на веб локацији. Као резултат, писац ће добити одговарајуће повратне линкове. Прегледи производа имају везе са писацима који их стварају и чине исказе аутентичним.

  • Користите друштвене медије

Можете добити бенефите од коришћења таквих друштвених медија платформи као Твиттер, Фацебоок, Твиттер, Гоогле+ и други. Можете овде направити свој пословни рачун и додати линкове ка њему који указују на вашу веб страницу. Да бисте привукли пуно потенцијалних купаца, потребно је да својим купцима континуирано пружате свеж и релевантан садржај, као и различите поклоне, такмичења, видео записе и инфографике Source .

December 22, 2017