Back to Question Center
0

Шта чини успешну стратегију бацклинк-а?

1 answers:

Када је реч о самом процесу оптимизације претраживача (СЕО), профил органске везе је међу примарним факторима рангирања који Гоогле користи да одреди позицију сваке странице на љествици у СЕРП-у. Зато је покретање одговарајуће стратегије позадинске везе у корелацији са стварним напретком у бољој онлине промоцији више него било који други ранг фактор. Имајући у виду да постоји више од 200 чинилаца рангирања које званично извештава светски претраживачки гигант за сада, та изјава о истакнутој важности квалитетних повратних линија је прилично храбра, зар не? Наравно, постизање превише брзе и једноставне стратегије позадинског повезивања би било више него вероватно да ће вам пружити ниско-квалитетне везе. То значи да ће главни претраживачи (као што је Гоогле сам, као и Иахоо или Бинг) извући своју веб страницу или блог на листу СЕРП-ова. Али шта чини успешну стратегију изградње везе? Верујем да се свака стратегија бацклинк-а може лако претворити у заиста успешну, користећи моћ вашег зарађеног медија.

backlink strategy

Десно усмеравање

Нема потребе да се каже с аспекта изградње везе, не би сви сајтови или блогови били једнаки да дају снажан сигнал рангирања тражилице. Зато већина свих жели да повеже више са изворима који имају јак резултат у ауторитету страница, овлашћењу домена и ПагеРанк. Дакле, како осигурати своју стратегију бацклинк-а довољно разумно да се кладите на одговарајуће изворе за долазеће везе? Усавршавање и ажурирање са правим циљем. Међу осталим медијским базама података, препоручујем Цисион-у да се бави само реномираним сајтовима који се односе на вашу индустрију или тржишну нишу. На тај начин ћете моћи филтрирати сваки потенцијални кандидат за долазне везе по различитим критеријумима о компанији, његовим веб страницама, величини публике, актуелним наградама, свједочењима итд.

Изградите Труст

Да ли сте знали да изградња стратегије повратне везе око правих утицајника у вашој индустрији или тржишној ниши може вам помоћи да изградите јако поверење? Ако га ставите на обичан енглески, ваши потенцијални купци ће вероватније прерасти у стварне купце, када се ваша веб локација помене или повеже од поузданог и ауторитативног извора треће стране. Штавише, овај "заслужени" медиј је много снажнији од било којег плаћеног медијског покривања. Само узмите за себе - веродостојни медији су међу кључним елементима који имају најјачи утицај на вашу циљну публику са још неразвијеним одлукама о куповини.

backlinks profile

Зарадите медије

Рад на зарадама није толико застрашујући као што мислите. Заправо, не би било никаквих традиционалних напора које су потребне за медијско покриће, макар да би се направила успјешна стратегија повратне везе. Све што вам треба овде је имати приступ и могућност да одговорите на зарађене медијске прилике, које најчешће постављају новинари. На тај начин препоручујем коришћење онлине алата као што је ХАРО ("Хелп а Репортер Оут"), као и ПрофНет - налазио сам их обоје погодно за мој недавно лансиран блог и неколико пројеката заснованих на е-трговини. Само пријавите се на ове странице и постаните ауторитет у својој индустрији или тржишној ниши - примајте свакодневне захтјеве од највиших утјецача који траже стручњаке да буду саслушани или укључени у њихове најсвећије популарне приче и примају неке додатне линије ПагеРанк линкова за то Source .

December 22, 2017