Back to Question Center
0

Како функционише алатка бројача уназад?

1 answers:

Када креирате кампању за изградњу везе, морате знати вриједност везе коју направите. Ако знате колико вриједи повратна линија, можете анализирати да ли је вриједно вашег новца, времена и напора или не. Можете да ручно процените долазне везе или користите алатку бројача уназад. Овај чланак је посвећен прорачунима екстерних веза и надамо се да ће вам помоћи да учврстите своју кампању за изградњу везе. Дакле, да ближе погледамо ове методе процене.

Методе контра-контолера

први фактор на који треба обратити пажњу када креирате линкове на вашој веб локацији. Веб извори који повезују на веб локацију одређују његов ауторитет и моћ. Што се више ПР веб локација повезује са доменом, то ће бити боље у Гоогле-у. Да бисте побољшали видљивост на страници на Гоогле резултату претраге, требало би да тражите да дођете до долазних веза само из таквих веб извора.

Бројни алати треће стране помажу у мерењу квалитета долазних веза. Вероватно сте чули за неке од њих. Препоручујем да имплементирате такве алате као Семалт Веб Анализер или Ахрефс. Ови алати могу вам пружити најтачније податке према изворима вашег повезивања. Дакле, да ли то мерите помоћу ДА, ДР, ТФ, ЦФ или некако пронаћи ручни начин, ово је и даље број један у одређивању јачине везе (не релевантности).

 • Мјерити саобраћај долазних линкова

Примарна сврха изградње долазних веза је добијање циљаног саобраћаја преко њих. Због тога је мерење саобраћаја улазних веза МОРА. Ако веб извор има доста долазног саобраћаја, то је највероватније реномиран сајт који корисницима пружа одличан садржај. То значи да ће и претраживачи вјероватно то рангирати, доносећи све више и више кликова, саобраћаја и накнадно конверзије.


Опћенито, веб извори који генеришу велики квалитет саобраћаја сматрају се ауторитативнијим из сљедећих разлога: 7)

 • Саобраћај као рангирани фактор
 • Саобраћај је корисно за рангирање на Гоогле-у пошто овај претраживач оцењује ауторитет за веб извор и релевантност броја посетилаца који долазе на веб локацију од органске претраге. То значи да локација од које добијате везе од тога може да повећа квалитет и тиме генерише више веза, чиме ће ваша улазна веза постати јача током времена.

  • Саобраћај који долази на вашу веб локацију

  Сајтови са доста саобраћаја такође ће генерисати саобраћај на вашу веб страницу кроз повратне линкове. То ће позитивно утицати на конверзију и повећати власт у очима Гоогле-а. Иако је још моћније у расправи. Међутим, морате бити сигурни да идете на сајтове који могу довести саобраћај на своје странице.

  • Релевантност

  Сваки пут када направите везе, морате бити сигурни да их ставите на сличне или исте нишне веб изворе сите. Штавише, линкови морају бити интегрисани у одговарајући садржај како би корисницима омогућили јасно разумијевање онога што ће се суочити након ваше улазне везе Source .

  December 22, 2017