Back to Question Center
0

Који је најбољи избор за повратне линкове на почетном рачунару?

1 answers:

Повратне линије контекстуалне странице често се препознају као свети граил модерног концепта претраживања оптимизације. Мислим на посебно странице повратне линкове су главни делови успеха вашег веб сајта у растућем ауторитету, као и популарност у резултатима претраге Гоогле. Које су контекстуалне повратне везе по дефиницији? Са становишта СЕО-а, бацклинк је екстерна веза која долази са друге локације која указује на вашу властиту веб локацију. Почетна страница је главна (прва) страница вашег веб сајта. Контекстуално - означава њен природни положај унутар садржаја, није дозвољена локација спама или бочних страница.

homepage backlinks

Ево неколико ствари које треба имати на уму приликом градње почетне повратне линкове:

  • побрините се да изгледају природно, линкови;
  • избегавајте изазивање Гооглеових сумњи, немојте претерати са овим моћним повратним линијама;
  • фокусирајте се на корисничко искуство претраживања, обратите довољно пажње на садржај на страници;
  • држите праву равнотежу између ваших повратних линкова за почетну страну и осталих других СЕО техника као што је правилна употреба кључних кључних кључних ријечи, одржавање мобилног одзивног корисничког искуства, као и опћенито релевантност за вашу циљну публику уживо корисника.

Зашто су странице повратне линкове толико моћне?

Извештава се да је било каква бацклинк на почетној страници веб странице увек ефикаснија од било које друге везе. Међутим, имајте на уму да квалитет ваших повратних линија потиче не само од популарности њихових онлине извора. Мислим да је популарност сваке поједине странице на коју се односе, једнако важна и увек се мора рачунати. На тај начин, наиме, почетна страница је скоро увек најпопуларнија на практично свакој датој веб локацији, једноставно зато што је највероватније да ће је посетити скоро сваки посетилац.

Како да их набавим?

Имајући у виду значај контекстуалних повратних линкова на почетку, покушајмо да сазнамо који је најбољи начин да их добијемо. Прво, можете их само тражити директно - било да се суочите са изазовним задатком да обезбедите квалитетан садржај довољно јак да се само кладите на њега или да платите огромну количину новца неопходну за склапање уговора са најбољим спонзорским повратним линковима који морају бити сигурно.

С обзиром да имате веома јак садржај, можда ћете се показати довољно срећним за квалитетно и стварно моћне повратне везе природно. Иако, најчешће, вероватно се неће догодити, тако да ћете све оне доћи са најбољих сајтова са највишим ауторитетом за домене и значајним резултатима рангирања страница.Дакле, шта треба учинити ако ваша веб страница не буде већ позната? Хајде да га узмемо здраво за готово - када прво покушавате да побољшате своју стратегију изградње линкова (или било која друга средства која се односе на офф-сите СЕО, а да не помињемо своје контекстуалне повратне линкове на почетку) је ангажовати професионалца.

site backlinks

Заправо, процесом се ретко може управљати једним делом, чак и ако је паметан и довољно квалификован вебмастер. Мислим да је за потпуно ефикасну употребу предложено да се позабавите са активним момцима који су у протеклим годинама добро повезани са светом СЕО. Зато сматрам да је најбољи избор за повратне линкове на почетној страници ангажовање стручњака који знају све инс-оуте предмета и имају своје контакте или велики број независних веб страница са доменима највиших ауторитета за повезивање вашег сајта Source .

December 22, 2017