Back to Question Center
0

Које врсте бацклинк кода и структуре су најбоље за СЕО?

1 answers:

Пре него што наставимо са прегледом стандардног кода позадинске везе и структуре која се обично користи за сврху СЕО-а, дозволите ми да почнем са неким основним дефиницијама. Једноставно речено, свака бацклинк (у супротном, у долазној веб линк) се рађа када једна веб локација има УРЛ који води пут до другог извора треће стране на другим местима на Интернету - путем упућивања референци или додавања тог УРЛ-а. И цијели скуп долазних линкова креираних за сајт представља свој профил везе. На тај начин, главни претраживачи као што су Гоогле и Бинг користе га за одређивање стварне вредности, популарности и значаја сваке веб странице или блога на скали. С обзиром на то да нису сви створени равноправни, само узимање повратака случајно ради максималног броја никада неће. Када је у питању изградња еколошких линкова за сврху СЕО-а, ствар је само да је квалитет везе само важан, него њихова количина.


Као што сам већ рекао, нису сви родјени једнаки. Због тога, прије свега другог, направимо разлику између следећих две главне врсте веб веза. Заправо, оне се одликују од ХТМЛ карактеристика у коду позадине, као и стандардног утицаја на сваку веб локацију са становишта СЕО-а.

  • ДоФоллов бацклинкс се користе не само за повезивање две одвојене веб странице и "вуче" их заједно, већ и за пренос и дистрибуцију квалитетних метрика са обе стране. Говорећи уопштено гледано, повратне линкове са ДоФоллов често се препознају међу најодлучнијим елементима када су у питању додјеле позиција рангирања. Ова врста веб линкова користи се за давање стандардне процјене ПА (ауторитету страница), ДА (ауторитету домена), ПР (ПагеРанк) и осталим мерама као што је повјерење корисника. Најчешће, такве веб везе са атрибутом ДоФоллов у њиховом бацклинк коду убачене су у вијести, као и блог или чланци. Понекад се налазе у одељцима форума и коментарима.
  • НоФоллов бацклинкс су дизајнирани да повежу две одвојене веб странице, и. е. , углавном само за навигацију. То значи да атрибут бацклинк код НоФоллов-а не даје дозволу за пренос странице или домена (а. к. а. линк сок). Имајте на уму да ова наизглед недовољна разлика чини много више смисла у смислу пузања и индексирања, као и главне процене метрика.

Структура Бацклинк код у СЕО

Шта чини основну структуру линкова у СЕО? У ствари, свака улазна веза се састоји од следећих кључних елемената: хипертекста референтна ознака, текст сидреног таг-а, референца везе и ознака за затварање.

  • Свака бацклинк је рођена са
  • Следећи текст се налази на линку текстуалног текста, који почиње с анцхор тагом бацклинк-а линк ће се слиједити, такође је и кликнути и има посебну индикацију боје да остане ван остатка текстуалног садржаја на страници.
  • Свака хиперлинк завршава са затварајућом ознаком, која само говори претраживачима о затварању читаве ознаке хиперлинк Source .
December 22, 2017