Back to Question Center
0

Које врсте бацклинк кода и структуре су најбоље за СЕО?

1 answers:

Пре него што наставимо са прегледом стандардног кода позадинске везе и структуре која се обично користи за сврху СЕО-а, дозволите ми да почнем са неким основним дефиницијама. Једноставно речено, свака бацклинк (у супротном, у долазној веб линк) се рађа када једна веб локација има УРЛ који води пут до другог извора треће стране на другим местима на Интернету - путем упућивања референци или додавања тог УРЛ-а. И цијели скуп долазних линкова креираних за сајт представља свој профил везе. На тај начин, главни претраживачи као што су Гоогле и Бинг користе га за одређивање стварне вредности, популарности и значаја сваке веб странице или блога на скали. С обзиром на то да нису сви створени равноправни, само узимање повратака случајно ради максималног броја никада неће. Када је у питању изградња еколошких линкова за сврху СЕО-а, ствар је само да је квалитет везе само важан, него њихова количина.


Као што сам већ рекао, нису сви родјени једнаки - tienda muebles de diseño. Због тога, прије свега другог, направимо разлику између следећих две главне врсте веб веза. Заправо, оне се одликују од ХТМЛ карактеристика у коду позадине, као и стандардног утицаја на сваку веб локацију са становишта СЕО-а.

  • ДоФоллов бацклинкс се користе не само за повезивање две одвојене веб странице и "вуче" их заједно, већ и за пренос и дистрибуцију квалитетних метрика са обе стране. Говорећи уопштено гледано, повратне линкове са ДоФоллов често се препознају међу најодлучнијим елементима када су у питању додјеле позиција рангирања. Ова врста веб линкова користи се за давање стандардне процјене ПА (ауторитету страница), ДА (ауторитету домена), ПР (ПагеРанк) и осталим мерама као што је повјерење корисника. Најчешће, такве веб везе са атрибутом ДоФоллов у њиховом бацклинк коду убачене су у вијести, као и блог или чланци. Понекад се налазе у одељцима форума и коментарима.
  • НоФоллов бацклинкс су дизајнирани да повежу две одвојене веб странице, и. е. , углавном само за навигацију. То значи да атрибут бацклинк код НоФоллов-а не даје дозволу за пренос странице или домена (а. к. а. линк сок). Имајте на уму да ова наизглед недовољна разлика чини много више смисла у смислу пузања и индексирања, као и главне процене метрика.

Структура Бацклинк код у СЕО

Шта чини основну структуру линкова у СЕО? У ствари, свака улазна веза се састоји од следећих кључних елемената: хипертекста референтна ознака, текст сидреног таг-а, референца везе и ознака за затварање.

  • Свака бацклинк је рођена са
  • Следећи текст се налази на линку текстуалног текста, који почиње с анцхор тагом бацклинк-а линк ће се слиједити, такође је и кликнути и има посебну индикацију боје да остане ван остатка текстуалног садржаја на страници.
  • Свака хиперлинк завршава са затварајућом ознаком, која само говори претраживачима о затварању читаве ознаке хиперлинк.
December 22, 2017