Back to Question Center
0

Можете ли ми рећи како направити повратне линкове у 2016. години са Веб 2. 0 повезивање пракси?

1 answers:

Пре било чега другог, личимо се - Веб 2. 0 пракса повезивања и даље ради! Дакле, ако желите да сазнате како да направите повратне линкове у 2016. години, узимајући праву предност најбољег Веба 2. 0 пракси повезивања, погледајте кратки водич испод. Наш циљ је да повећамо рангирање вашег сајта или блог-а - без повређивања просјечног корисничког искуства уживо тражитеља. И наравно, желите да имате све на месту како бисте спречили сумњу да користите било какве неприхватљиве тактике или шеме. На тај начин, потенцијално можете потражити кршење главних смерница за вебмастере и самим тим донијети озбиљну казну за рангирање. Зато ћу вам показати како да направите повратне линкове у 2016. години на најбољи и најсигурнији начин, а не да се разбијете са Гоогле-ом.

Имајте на уму, међутим, да корист од изградње Веб 2. 0 Бацклинкс бисте требали радити у добро уравнотежени свеукупној СЕО стратегији. И то ће вам требати да уложите пуно времена и напора у стварању само прилично радних веза које могу понудити стварну вриједност посјетитељима ваше странице. У супротном, ваша веб локација би подигла црвену заставу са Гоогле-ом, а то увек зависи од рангирања - раније или касније. Зато морате увек да се окренете од оних доста сајтова који обећавају различите пакете који се продају у расутом или чак огромни скупови плаћених повратних линија ХК - са њиховим меденим речима тврдећи да су све њихове повратне везе само на наређивању и врхунским ПР сајтовима и блоговима.

То је само моја поштена реч упозорења за тебе да узмете као здраво за готово - брзо се брзо договорите што значи да не само да трошите толико тежак зараду, већ да све учините тешко предвидљивим и највероватније штете, онда добро. Дакле, хајде да се вратимо на ствар - стварамо Веб 2. 0 линкова које су заправо способне да пруже најбоље резултате врхунског резултата у СЕО-у. Испод долази листа главних тачака за вас како бисте разумели како направити повратне линкове у 2016. години - на прави начин.

Успоставите Онлине присуство

Поставите праву основу за активно и дуготрајно друштвено присуство ваше главне пословне веб странице или блог. Ваш први корак овде је да завршите своје профиле на главном Вебу 2. 0 друштвених сајтова релевантних за вашу нишу или дискусију о општој теми. Дакле, ја ћу да схватим како да направим повратне линкове у 2016. години од самог почетка - почнимо са попуњавањем ваших профила на следећим друштвеним местима:

  • попуните своју личну страницу у Гоогле-у Моје предузеће;
  • направите своју страницу на Иелп;
  • потпуни друштвени рачуни на Твиттер, Фацебоок, ЛинкедИн;
  • наставити са попуњавањем потврде везу странице Алека;
  • посетите ТрипАдвисор (морате да урадите ако се бавите Б2Б-ом, или ваш посао има компоненту опеке и минобацача).

Идентификујте бренд

Када су сви друштвени рачуни и странице са профилом на месту, време је да се линкови врате на вашу главну страницу сваки. На тај начин, не заборавите да сидрите своје ново креиране линкове на одговарајући текст кључне речи. Напомена: да имате звучни блог или добро структуриране странице подршке са питањима и одговорима (као што је Куора). То делује као пакао!

Направите странице у заједници

На крају, све што треба да урадите је да се у потпуности задржите из света СЕО-а и добро радите на квалитетном садржају који пружа вредност корисницима. Да би све изгледало природно, требало би да се концентришете на следеће:

  • објављивање узбудљивог садржаја да га повремено повезује;
  • гради не више од пет веза недељно;
  • објављивање промоцијских постова на Тумблр блоговима, фан страницама на Фацебооку, блоговима ВордПресса, рачунима на Инстаграму и видео каналу на ИоуТубе-у Source .
December 22, 2017