Back to Question Center
0

Можете ли ми показати како добити квалитетне повратне линкове?

1 answers:

Пре било чега другог, шта чини квалитетно бацклинк? Уопштено, профил Гоогле-а на вашем веб сајту или блогу оцењује помоћу неколико примарних фактора, као што су ауторитет везе, старост домена, одговарајући текст сидро, природне везе, итд.Зашто бисте знали само да добијете квалитетне повратне везе искључиво? Једноставно зато што су природно изграђене повратне везе недавно постале један од најважнијих рангирања у СЕО-у. Због тога морате да знате која места и праве акције треба предузети како бисте зарадили те вредне повратне везе. И показаћу вам како да добијете квалитетне повратне линкове из друштвених мрежа, маркетинга чланака, медијских саопштења за медије и сајтова за дељење докумената. Дакле, да их све прегледамо испод.

Социјално умрежавање

Сигурно, модерно подручје друштвених медија вреди изградити везе са. А ту је око десетак друштвених мрежа и медијских сајтова који су добили највећу публику активних корисника, као што су Гоогле Плус, Твиттер, Фацебоок, итд.Ствар је у томе што свака онлине платформа популарна на друштвеним медијима обично има прилично високо рангирање страница. Због тога се препоручује овој атрактивној прилици да се прво и најважније суди за квалитетан линк. Имајте на уму да за најбоље резултате овде треба да припремите периодични распоред објављивања или план медијског канала. На тај начин нећете само да повећате своју садашњу публику, већ циљате своје потенцијалне купце користећи јединствени и јединствени садржај који пружа стварну вриједност, подржан са релевантним сликама, инфографима, табелама итд.

Маркетинг чланка

Ова метода је вероватно један од најбољих начина да се постигне најбоља стратегија изградње линкова. Ево како да добијете квалитетне повратне линкове са чланком маркетинга - само потражите праве кључне ријечи и припремите неколико сјајних чланака. Затим почните да радите на садржају који ће бити достављен неким од најпознатијих директоријума чланака. На тај начин не заборавите да укључите линкове који се враћају на вашу главну веб локацију или блог. Само уверите се да је све на месту - оба сидра и дугмад за друштвену подјелу треба ефикасно ставити унутар ваших записа о квалитету.

Саопштења за медије

Такве медијске веб локације које се баве новостима су такође одлична места за преузимање неких веза - једноставно зато што мање веб странице које ће бити широко распрострањене на Вебу. С обзиром да ове велике медијске локације увек траже комад свежег садржаја или неке узбудљиве приче од највећег јавног интереса, све што вам је потребно је да им доставите тај квалитетни чланак који покрива врућу тему релевантну за вашу главну индустрију или нишу. Само се побрините за стварање занимљивог наслова и релевантног садржаја који би привукао ширу циљну публику - и завршили сте.

Сајта за дељење докумената

То би био још један одличан начин изградње природних веза, осим што обично обезбеђује заслужене повратне везе са атрибутом ДоФоллов. Осим тога, већина или повезани извори су добро поуздани од стране главних претраживача попут Гооглеа самог. Дакле, ова прилика изгледа као дефинитивно вредна, зар не? Ево како да добијете квалитетне повратне линкове са веб локација за размену докумената - само имате прави дио квалитетног садржаја (нпр. е. , не превише гомиланих чланака или постова у пуној дужини). Једном када се све припреми, мораћете само да га пошаљете, чиме ћете оставити позадину која показује пут вашој веб страници или блогу Source .

December 22, 2017