Back to Question Center
0

Како сте успели да изградите повратне линкове на вашој веб страници на природан начин?

1 answers:

Наравно, није у питању да је изградња повратних линкова на вашој веб страници један од кључних елемената за успех у Сеарцх Енгине Оптимизатион. Такође се схвата да постоји пуно различитих метода за покретање одговарајуће стратегије изградње линкова. Али шта значи изградњу повратних линкова на вашој веб страници на природан начин? Па, то зависи. Што се тиче мене, верујем да је мој недавни покушај да се обликује профил природне везе појавио прилично успјешно. Дакле, хајде да разјаснимо - изградња повратних података природно значи "фер игра", без варања и кршења главних смерница за вебмастере од стране Гоогле-а. А ја ћу кратко погледати најтеже и опасније "неприродне" праксе изградње линка (требало би их избјегавати по сваку цијену!). Надам се да ће вам бити разумни приликом изградње повратних линкова на вашој веб страници - што је најбољи природни начин.

building backlinks to your website

Избегавајте изградњу повратних линкова на вашу веб страницу са:

Линк размене и котачи

најопасније праксе изградње веза, ипак треба и даље избјећи - прије свега. А постоје и бројне веб платформе и различити онлине софтвери који нуде уговор са бартер линковима. Наравно, размена са неким повратним везама са вашим колегама блогера може бити одлична идеја. Међутим, ради се о бартер линковима на размени линкова, као и линковима (а. к. а. пирамидалне шеме изградње везе) најчешће доводи до огромног прекомјерног оптерећења са превише повратних линија ниске квалитете, које се појавило готово за кратко. То значи да је пријављивање за размену веза или точкова заправо губљење времена и новца.

Што је више - то радите доследно је вероватно најбољи начин да добијете озбиљну негативну пажњу од главних претраживача као што је Гоогле. А то не значи ништа осим тешке рангиране казне над вашим веб-сајтом или блогом. Зато размена са везама дефинитивно није природни начин изградње повратних линкова на вашу веб страницу, зар не?

Безначајни извори

Непрекидне нишне веб странице или блогови су нешто друго што се никада не би требало користити за стварање повратних линкова на природан начин. У ствари, ако претерујете са великим бројем повратних линија са изворима треће стране који немају никакве везе са вашом главном темом или индустријском сфером, такве везе ће вам дати бар мало (ако не нула) тежину вашег ПагеРанк. Или, у најгорем случају, Гоогле би могао бити кажњен од стране Гоогле-а, с обзиром на такве активности као дефинитивно незгодне и манипулативне.

link building seo

Плаћени и остали сумњиви објекти

Званична политика светског претраживача гарантује јасну поруку - директно би било неприхватљиво под било којим околностима. То је све везано за плаћене линкове - ако се то деси да Гоогле открије комерцијалну шему са изградњом профила везе, она ће довести чекић на све стране уговора. Упркос плаћеним повратним потезима често изгледају потпуно квалитетни и природни и квалитетни, ризик је превелики.

Међу осталим сумњивим местима која никада неће учинити за изградњу повратних линкова на вашој веб страници на природан начин, препоручујем вам да управљате чистим именима чланака ниске квалитете и повезујете фарме. Да, нешто прије око двије године биле су веома повољне за стварање јефтиних веза - требало би признати ову чињеницу. Али сада ове шеме више не функционишу, наравно, осим ако стварно не желите да зарадите брзо и често неповратну казну рангирања Source .

December 22, 2017