Back to Question Center
0

Можете ли ми рећи о топ бацклинкс и листи сајтова са којима се повезујете?

1 answers:

Хајде да се суочимо - имају сјајан садржај странице за вашу веб страницу или блог како би га добро познавали и често помињали на другим познатим изворима са високим ПагеРанк је одличан начин да зарадите оне заслужене повратне линкове за СЕО. На тај начин не можете само задовољити своју циљну публику, већ развијати јачи ауторитет и бренд вашег пословања - све у једном. Па, доле ћу вам помоћи да сазнате више о топ бацклинкс и листама сајтова приказаним у органској линији зграде.


Количина ВС. Квалитет

Када је у питању руковање СЕОом на прави начин, само ће ваше веб странице створити органске стратегије изградње веза. Осим ако не желите да нарушите напредовање вашег веб сајта или блога у СЕО-у на скали, као и тренутном веб-саобраћају и претражите рангиране позиције на дужи рок. Радите напорно да бисте добили најбоље повратне линкове са листе сајтова са високим ПР и високим ауторитетом, побрините се да избегавате коришћење аутоматизованих алата и плаћених услуга повезивања или размене линкова. Ствар је у томе што већина њих користи спамиране, потпуно ирелевантне изворе или чак прљавштина са којима вас повезује. Заправо, углавном се баве стварним неморалним стварима, као што су коцкање, прељуба и нелиценцирана апотека. На тај начин, већина ових необично повезаних услуга за повезивање не може уопште учинити ништа о органском СЕО-у. У ствари, они често показују способност да само на интернету или блогу доставе тоне аутоматских веза с ниским квалитетом које долазе у великом броју из сличних погрешних извора, умјесто да вам дају неке најквалитетније повратне линкове са листе сајтова са поузданим ауторитетом.


Изградња индустрије или односа између ниша

Један од најбољих начина за преузимање повратних линија високих ауторитета и чишћење пуно веб промета на вашој веб страници или блогу гради здраве односе са другим угледним изворима са високим ауторитетом који су релевантни за вашу пословну индустрију или тржишну нишу. На тај начин ћете добити приступ уредничким повратним потезима који су вероватно највреднији и моћнији од било којег другог топ листа и листе сајтова како би се постигао циљ за изградњу линка. Такође, можете и узети у обзир интервјуисање поузданог индустријског инфлуенцера или оних изузетно популарних блогера. Наравно, имајући у виду да сте вољни и спремни да платите довољно времена и напора за "зарађивање" које су заслужене повратне везе природно. И запамтите се о контекстуалним повратним линијама - у крајњем случају, они могу бити још вреднији од уређивачких - и могу се "зарађивати" с посебним прилагођеним садржајем, као што су квалитетни чланци или високо захтевани постови за госте.

Нема потребе да се каже да постоји богата различитост друштвених медија које користе многи брендови и предузећа за изградњу њихових ауторитета и хватање неких снажних линкова на исто време. Али ја лично препоручујем да обликујете своје присуство на мрежи на Гоогле Плус, Инстаграм, Фацебоок и Твиттер. На тај начин не заборавите да размотрите локалне пословне именике и огласе везане за индустрију како бисте попунили све своје контакт податке за примање вредне бацклинк заузврат. Коначно, боље је да почнете са попуњавањем своје странице Гоогле Ми Бусинесс и једноставно наставите са претрагом да бисте пронашли остатак главних директоријума, цитата и листа огласа релевантних за вашу дискусију о предметима или тржишну нишу Source .

December 22, 2017