Back to Question Center
0

Како направити најбољу стратегију бацклинк-а за вашу веб страницу?

1 answers:

Овај чланак је дизајниран да пронађе одговор на једном од најчешће постављаних питања "Како да повратите линк на веб страницу?" Бројне стратегије изградње линкова омогућавају нам да креирамо везу са другим местима повезаним с нишом. Међутим, не сви они се могу назвати органским. У стварности, не постоји ниједна, коначна стратегија изградње везе која се заснива само на органским методама. За неке веб сајтове, једна стратегија може дати позитивне резултате СЕО-а и пружити добре могућности за повезивање. Исти приступ за друге може се појавити без ваљаног или чак вриједног репутације бренда.

Временом се развијају различите стратегије изградње линкова како су мање или више ефикасније. Неке технике генерирања линкова могу добро да функционишу неко време, а онда се став према корисницима почиње мијењати, те се ваша стратегија мора промијенити.

Како планирати своју стратегију изградње линкова?

Да бисте креирали своју стратегију изградње линкова, морате се осврнути на различиту стратегију посебно у вашој тржишној ниши. Проверите све од њих да бисте разумели који од њих најбоље функционишу за ваше пословање на мрежи. Идите с оним што ради и пробајте нове идеје. Увек је храна за многе победничке стратегије изградње линкова, јер вам даје прилику да креирате више природних профила везе. Пошто је дигитално тржиште стално променљива сфера, биће разумно наставити покушавати нове методе.

Зашто је опасно користити програме за повезивање линкова?

Данас постоје тоне програма за изградњу линкова који су намењени само за пумпање новца. Обећавају вебмастере да у кратком периоду створе стотине хиљада повратничких линија са високо ауторитативних локација. Људи који имају искуство у сфери оптимизације претраживача знају да то једноставно није могуће и звучи превише добро да би било истинито. У стварности, процес изградње везе траје месецима и захтева пуно напорног рада. Чак и ако спамми шеме изградње везе ради, за сада ће Гоогле највероватније открити и девалирати, или још горе погоршати вашу веб страницу уз строге санкције. Због тога морате избјећи такве шеме и усредсредити се на стратегије органске изградње веза.

Органске повратне линије су МУСТ!

Природне повратне везе су везе које добијате без тражења некога да стави линк на вашу веб локацију. По правилу, добијате такве везе без вашег знања. Служи врло лако. На пример, нађете чланак који вам се допада и повежите га на својој веб страници. Треба да знате да Гоогле воли природне везе и награђује веб локације које их генеришу са високим рангом на страници резултата претраге. Због тога су ове врсте веза најсигурније. Можете бити прилично сигурни да Гоогле неће никада бити девалвиран.

Зграда Линк-а која ради сам

Сваки власник сајта тражи стратегију изградње линкова која може радити без његове посебне пажње. Ако желите пронаћи стратегију која не захтева ваш сталан рад при добијању сваке везе, блогирање је најбоља прилика за вас. Све што вам је потребно је да направите блог базиран на вашој теми индустрије и континуирано постављате чланке који ће бити корисни за кориснике. Ако можете корисницима пружити корисни садржај, они ће се повезати на своје чланке и створити више и више органских веза на вашој веб локацији Source .

December 22, 2017