Back to Question Center
0

Семалт нуди разматрање најбољег бесплатног софтвера за скраћивање података

1 answers:

Постоје различити начини добијања података са блогова и сајтова по вашој жељи. Неке технике за скраћивање података су погодне за програмера и предузећа, док су друге намењене за непрограмере и фрееланцере. Веб скрапинг је сложена техника која претвара неструктуиране податке у структуриране информације. Примјењује се само када користимо поуздан и аутентичан софтвер и алате. Сљедеће алатке комуницирају са сајтовима и приказују корисне податке у организованом облику.

1. Беаутифул Соуп:

Ова библиотека Питхон је дизајнирана за скраћивање КСМЛ и ХТМЛ датотека. Лијепа супа је лако инсталирати ако користите Убунту или Дебиан систем.

2. Увоз. Ио:

Увоз. Ио је алат за скреирање бесплатних веб страница који омогућава да скривамо податке са сложених и једноставних сајтова и организујемо их у скуп података. Најпознатији је по савременом и корисничком интерфејсу.

3. Мозенда:

Мозенда је још један корисни и невероватан веб сцрапинг програм који нам олакшава скривање података и хватање садржаја са више локација. Долази у бесплатним и плаћеним верзијама.

4. ПарсеХуб:

ПарсеХуб је визуелни веб сцрапинг алат који помаже у скраћивању и текстова и слика. Овај програм можете користити за прикупљање података из вијести, путних портала и онлине продаваца.

5. Оцтопарсе:

Оцтопарсе је клијентски веб скрапинг алат за Виндовс. Неструктуриране податке могу претворити у организовану форму без потребе за кодовима. То је добро за програмера и програмера.

6. ЦравлМонстер:

ЦравлМонстер је прекрасан веб скрапинг програм који служи и као скрапер и веб гуслар. Она се широко користи од СЕО стручњака и омогућава вам да скенирате сајтове на бољи начин.

7. Цоннотате:

Цоннотате је аутоматски алат за скраћење веба. Само требате тражити консултације и дати неке примјере како желите да се ваши подаци извуку.

8. Цоммон Цравл:

Цоммон Цравл нам даје корисне скупове података који се могу користити за пописивање наших веб локација. Такође садржи необрађене податке и извучене метаподатке за побољшање рангирања претраживача сајта.

9. Цравлеи:

Цравлеи је аутоматизована сервисна мрежа за скраћење и екстракцију података која може оштетити више локација, претварајући њихове необрађене податке у структурирану форму. Резултате можете добити у ЈСОН и ЦСВ форматима.

10. Садржај Граббер:

Садржај Граббер је један од најмоћнијих веб скрапинг софтвера. Омогућава практично стварање самосталних агресивних мрежа.

11. Диффбот:

Диффбот је оба алатка за скраћивање података и веб претраживач. Он претвара ваше веб странице у АПИ-ове, дајући вам најбоље могуће резултате.

12. Деки. Ио:

Деки. Ио је идеалан за професионалце и новинаре. Овај цлоуд веб програм за скраћење аутоматизује ваше податке и даје вам жељене резултате у року од неколико минута. Доступан је у верзијама бесплатних и премијум и може се бавити и ЈаваСцрипт датотекама.

13. Дата Сцрапинг Студио:

Дата Сцрапинг Студио прикупља податке из ХТМЛ, КСМЛ, ПДФ докумената, као и више веб страница. Тренутно је доступан само за кориснике Виндовса.

14. ФМинер:

ФМинер је дизајнер визуелних дијаграма и веб скрапинг софтвер који вам омогућава да израдите пројекте с опцијом макро снимања.

15. Грабби:

Грабби је онлине скрапинг сервис који се може користити за скривање података са адресе е-поште и веб страница. То је програм базиран на претраживачу који не захтева инсталацију да би се ствари завршиле Source .

December 22, 2017