Back to Question Center
0

Који су најједноставнији начини да добијете високе ПР ПРИКЉУЧКЕ?

1 answers:

У светлу последњих Гоогле ажурирања, многи вебмастери верују да повратне линије не могу донети никакво овлашћење за веб локацију. Да, 2012. година донела је пуно промјена у свијету изградње везе. Многи веб извори који су били ангажовани на преварама технике изградње линкова изгубили су своје рангирање. Међутим, ажурирање пингвина није дизајнирано с циљем смањивања вриједности повратних линкова за оптимизацију претраживача. Основни циљ овог ажурирања био је промена начина добивања сокова везе. Они који су успели да се прилагоде новим правилима, креирају квалитетне профиле везе користећи само органске технике изградње веза.


Због тога нема сумње да изградња линкова и даље игра значајну улогу у оптимизацији претраживача. Штавише, то је један од најважнијих фактора рангирања и витални део било које маркетиншке стратегије. Корисници обично купују ствари из бренда који је популаран на вебу. Да бисте подигли свест о бранду и ауторитет на интернету, потребно је да изградите што више веза колико можете. Међутим, морате бити сигурни да све СЕО повратне линкове долазе са високих ПР сајтова, јер људи верују да ипак утичу. Споменути омиљени извори веба у вашој ниши су један од најбољих начина да стекнете повјерење вашег клијента.

У овом чланку ћемо дискутовати о неким практичним линковима изградње стратегија које ће вам помоћи да креирате високе ПР СЕО повратне линкове кроз креирање садржаја и дистрибуцију. Како моје лично искуство показује стратегију изградње линкова која се заснива на принципима управљања садржајем може повећати друштвене дионице и повећати број долазних органских повратних линкова.

Начини добијања високих ПР повратних линкова

Свако онлајн пословање које жели да остане близу потенцијалним купцима мора имати јако друштвено присуство. С обзиром на повратне информације купаца изузетно је важно за било коју онлине компанију која жели задовољити своје потребе клијената.

Ова линија изградња твртке је прилично једноставна за стварање веза. Можете креирати нове везе тако што ћете се упознати са вашим коментарима, повратним информацијама и сугестијама. Требали бисте пронаћи веб изворе који имају дијелове посвећене повратним информацијама и објавити своје повратне информације тамо.

Штавише, можете користити од неке онлине прегледне локације као што су Амазон Цустомер Ревиевс, Трустпилот, Вхицх ?, ЦонсумерРепортс и тако даље. Ове интернетске платформе служе за повезивање компанија спремних да добију повратне информације од корисника и оне који желе да их обезбеде. Користећи ову технику изградње линкова, добијате пуно шансе да ће ваши повратни извјештај бити објављени у одјељку повратних информација потрошача или чак на главној страници.

Можете оставити било који сведочанство у пар реченица или детаљну студију случаја. У сваком случају, морате бити специфични, искрени и искрени. Покушајте да не претерујете компанију јер ваш преглед може изгледати као реклама. Направите акценат на карактеристике производа, а не на користи компаније. Ако ваша студија случаја даје релевантан и вредан увид и представља стварне предности одређеног производа или услуге, највероватније ће вам бити послати повратне информације са везом за ваш домен да бисте потврдили вас као праву особу.

Дакле, добићете релевантну високу ПР бацклинк без трошења новца и напора Source .

December 22, 2017