Back to Question Center
0

Можете ли ми показати како добити повратне везе без повреде моје ранг листе?

1 answers:

Пре него што вам покажем како да добијете повратне линкове најбоље и да не освојите високу казну за рангирање, проучимо дубље. Нема потребе да кажете да би требало да изградите квалитетне линкове за пумпање више претраживања промета на вашој веб страници или блогу. И можда је можда најочигледнији и још увек веома широк и сасвим велики задатак да "заслужите" оне заслужене повратне везе са вашим садржајем. Због тога, увек треба створити сјајан садржај како би привукли више веза природно, тј. е. , најсигурнији начин. Али остало је питање - како добити повратне линкове са вашим савршено привлачним страницама, с обзиром на то да бисте привукли сталну публику и извукли га заједно на вашој веб страници или блогу, већ ћете морати имати добар линк профил - једноставно за привлачење лојалних посетиоце и пустили их да се повежу са тобом?

Садржај је краљ - поново изнова и изнова

То значи да треба да поступате проактивно и почнете да радите на свом јединственом и релевантном садржају странице. Али желите да знате како безбедно повратити повратне копије тако да вас не брине о оним потенцијално штетним утицајима који се надмашују преко ваше веб локације или блога, зар не? Хајде да се суочимо са тим - избегавање пенала у вези са заједничким напорима у вези с изградњом веза није у вези са вашом срећом - све је у питању зарађивање висококвалитетних повратних потеза само природно и органски. То значи да ће стварно природно бацклинк са добро направљеним сидреним текстом постављеним на поуздан и ауторитативан извор треће стране релевантан за вашу нишу или пословну индустрију - никада неће бити кажњен. И то долази без говора да треба избегавати било какве плаћене, размене или обимне шеме изградње линкова, осим ако не желите да подигнете црвену заставу са Гоогле-ом и зарадите брзу и често неповратну казну рангирања.

Ево како да добијете повратне линкове високог квалитета како бисте уживали у тренутном повећаном веб саобраћају - квалитет је важан не само да се осјећате сигурно, већ и да вам добро сервира свој цијели пројекат према својим глобалним циљевима у СЕО на скали. Дакле, доле ћу вам навести два главна приступа који могу помоћи у прављењу звучног садржаја - наравно, углавном ради изградње везе.

Имајте фино подешени садржај плаћања готовином

Обави задатак искусним фрееланцерима - покушајте да пронађете водеће професионалне писце у оквиру ваше опће нише. То није луда мисао - уосталом, вредно је плаћати све што има све на месту и посебно прилагођено вашим потребама. Барем на самом почетку, док не добијете замах и моћи ћете да рукујете нечим делом звучног садржаја без помоћи треће стране. Напомена: никада не брините са превише гужљивим описмењавањем, боље би сте поступили скромно и започели неку врсту е-поште, упознали се са својим онлајн пројектом и наравно провели довољно времена да процијените сваког обећавајућег писца садржаја прије запошљавања.

Постаните Алтруистички - одустајте од свог најбољег знања плаћајући с временом

Најчешће када се ради о зарадама са својим радом, већина нас може погрешно верују да је гостовање блогова вероватно једино решење које се може решити. Али то није цела прича, могу се уверити. Ево кратке листе тачака за вашу будућу референцу:

  • Пробајте да упишете неке стандардне постове за госте да бисте заслужили повратну везу са био сектора. То би било добро за покретање старта, али ова рута није толико ефикасна за стварање стварно моћне везе.
  • Размислите о улагању вашег времена и напора у креирање сљедећих типова садржаја који су најчешће приказани за дијељење и повезивање са њима, као што су практични водичи, сопствене студије случаја, привлачне инфографике, корисне табеларне таблице итд.Напомена: покушајте да преобликујете део вашег постојећег садржаја - нема потребе за новим точком, зар не?
  • Трудите се да покренете чврсто присуство на мрежи у друштвеним мрежама не само да бисте промовисали свој повезани и дељени садржај, већ да истовремено побољшате свој бренд или пословну власт.
  • За најважније, али тешко доступне повратне линкове са образовних или владиних сајтова са крајњим високим ПагеРанк и тежином везе, размислите о постављању стипендије, вођењу такмичења или чак и храбре ласкања - понудите им специјално прилагођени чланак тачно оно што они желе да чују. Запамтите, највреднији и сигурни повратни линкови нису само новац Source .
December 22, 2017